Voldoende

Goede levering

Bestelling mooi op Tijd binnen

Goed advies over mijn waterontharder

Op zich goed.

Was op zich goed, het onderdeel was niet precies wat op de site stond 1/2 inch binnen en buiten draad. Was een extra koppeling op de kraan waar je dan wel een 1/2 inch binnen en buitendraad had. Kon het wel gebruiken. Staat iets minder mooi, maar oké.

In een woord perfect

Goede producten en een snelle levering.

Goed advies bij materiaal keuze.

Het is fijn om bij Wildkamp te winkelen.

Goede en snelle service

Prima producten overzichtelijk gepresenteerd op de website en makkelijk te bestellen. En vervolgens snel in huis.

Geweldig!

Snel geleverd, precies wat ik zocht. Mooie producten.

Wildkamp is een prima bedrijf.

Plezier website en duidelijke overeenkomst

Goede service.

Goede service.

Keurig geadviseerd

Casus met zwembad met verwarming op dak. Systeem liep leeg. Opgelost met De juiste terugslagkleppen Incl. toebehoren.

leveren netjes op tijd .

leveren netjes op tijd .

Vaste Tuin sproei installatie gekocht Prima gereed alles goed op tekening gezet kortom topie

Perfect advies voor een hobbyist.

Heel goed geholpen

Producten zijn prima, bestelproces wat minder

Om een order te kunnen plaatsen dien je een gewenste bezorgdatum in te vullen. De orderbevestiging geeft die datum ook aan. Vervolgens krijg je geen verdere informatie over het levertraject zoals een track & trace code, op de gewenste datum hoor je niets en de zending komt ook niet aan. De volgende dag komt de zending wel aan (ik was gelukkig aanwezig.) De bezorging is door PostNL dus de mogelijkheid om de bezorging te volgen is wel aanwezig maar Wildkamp maakt daar blijkbaar geen gebruik van. Jammer

goede service

goede adviezen, plezierige mensen, goed assortiment

Late levering

Ik heb het zondag besteld en zou dinsdag met de post aan komen helaas dus niet ik heb gisteren ook wat besteld en dat was wel vandaag binnen met de post wel bij een ander maar je ziet het kan wel moet je het ook niet beloven

vakkundig en eerlijk

ze denken goed mee met wat je wilt en geven eerlijk en vakkundig advies

Het artikel was binnen een dag geleverd

Perfecte en snelle levering

Zie boven

Prima website en snelle levering

snel gevonden wat ik zocht en op de afgesproken tijd geleverd.

Juiste producten snel geleverd en niet duur!

Spullen besteld. Snel geleverd. Nette prijs, goeie kwaliteit

Duidelijke site, snel geleverd, goed verpakt.

Snelle levering zonder gedoe

Duidelijke site, goede afhandeling.

Matige informatie

Ik heb keurig een orderbevestiging ontvangen en daarin werd aanlevering van 1 artikel aangekondigd. Ik heb slechts 1 artikel ontvangen. De aanlevering van dat ene artikel staat nog. Onduidelijk is echter waar de overige artikelen blijven.

Nakomen afspraken/bestellingen op tijd geleverd

Ga zo door

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.