Doen wat ze zeggen

Via mail besteld en door Wildkamp klaargezet voor mijn afhaaldatum. Prima afhandeling ! Zeer aan te bevelen!

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Snelle offertes en leveringen.

Geen klachten

gewoon goed

snel geholpen .vriendelijk

Vlot en meedenkend geholpen

Mijn ideeën door personeel omgezet in bruikbaar materiaal om klus uit te voeren

supergoed

goede service,snelle levering. en natuurlijk een ruim aanbod

Alles goed geregeld

Voor herhaling vatbaar. Top

Niet duur, goed assortiment, snel geleverd.

Snel geregeld!

Zeer positief

supergoed

ik heb super tevreden heb netjes optijd de bestelling ontvangen waar ik naar opzoek was en netjes een mailtje gestuurd gekregen dat het was opgestuurd met een track en Trace code zodat ik het pakketje kon volgen super super bedankt Wildkamp.

Snelle levering en goede service

Medewerkers zijn deskundig en geven goede adviezen. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam

Deskundig advies en zeer vriendelijk geholpen

Mijn eerste kennismaking met de vestiging in Steenwijk is mij zeer goed bevallen. Snel en deskundig geholpen met goede adviezen.

Goed geholpen

Kwam in de winkel met mijn vraag over het aanpassen van de waterleiding thuis. Vakkundig geholpen, alle benodigdheden bleken aanwezig. Prettig geregeld.

Snel, sneller, snelst

Alles is zeer snel en correct afgehandeld!

Netjes opgelost

Gelijk actie

goed geleverd allemaal

Alles volgens verwachting!

Alles volgens verwachting.

Snelle levering; goede communicatie

Duidelijke webshop. eenvoudig bestellen; snelle levering en goede communicatie omtrent de levering

Zeer slechte service, koop er niet online

Op 3 juni een bestelling geplaatst via de website. Alles was op voorraad, maar toch kon ik pas een leverdatum twee weken verder kiezen. De eerste levering bevatte maar een deellevering en er werd niet aangegeven wanneer het laatste (en voor mij belangrijkste) onderdeel geleverd ging worden. Telefonisch contact opgenomen met filiaal Heteren. Daar was het niet op voorraad, maar elders wel en de medewerker zou zorgen dat het daarvandaan verzonden werd, ik zou het binnen twee dagen in huis hebben. Geen email, geen trackingnummer, geen levering. Nogmaals gebeld, volgens het systeem zou het verzonden zijn. Weer twee dagen gewacht, geen levering. Weer gebeld, zelfde verhaal, nu zou de medewerker mij het trackingnummer per email toesturen en me laten weten wat de status was. Geen reactie en geen email gehad. Ook geen levering natuurlijk. Kortom: wil je online bestellen, kijk ergens anders en bespaar je de frustratie. Zelfs Amazon vanuit Duitsland of Frankrijk is sneller.

Bestelling vertraagd en verkeerde geleverd.

Via website besteld, waar mogelijkheid is om aflever datum in te geven. Bestelling kwam verlaat en in meerdere delen. Verder is verkeerde item geleverd. Misschien is het bij het afhalen bij de vestiging beter geregeld, maar online bestelling is pet.

Prima prettig

Prima prettig

Netafim Revaslim druppelslag zeer slechte kwaliteit.

Netafim Revaslim druppelslang gekocht. Helaas van een zeer slechte kwaliteit. De slang is niet rond zoals het op de website staat, maar dun plat fragiel plastic. Bij het netjes uitrollen en aansluiten van de slang hadden we op meerdere punten direct flinke lekkage. Het plastic breekt ter plekke, ondanks voorzichtigheid. Daarnaast is het niet mogelijk om de slang in een bocht te leggen, omdat deze niet flexibel is en direct knikt, waardoor de slang blokkeert. Echt prul en geen aanrader. Onbegrijpelijk dat dit te koop is.

Hun retourprocedure is niet wettelijk

Opgepast: in het geval van een retourzending worden verzendkosten *niet* gecrediteerd. Tenzij je reclameert. Hoe dan ook is hun communicatie ondermaats (=understatement). _____ Assortiment is prima, prijzen ook, complimenten daarvoor. Echter, in het geval van een retour doen alsof ze de verzendkosten niet hoeven te retourneren "Verzendkosten worden helaas niet gecrediteerd". Als je hierop reageert, en aangeeft dat dit wel de normale/wettelijke gang van zaken is, hoor je weer dagen lang niks. Dus weer na-mailen. "Ook de verzendkosten zijn inmiddels gecrediteerd en worden teruggestort". Maar even een "sorry, we hebben een foutje gemaakt" en zelf een status update geven is niet aan de orde. Dus vind ik het veilig de aanname te doen dat dit beleid is, tenzij je gaat "zeuren", dan krijg je wel de verzendkosten terug. Net als de oprichter van dit bedrijf kom ik ook uit de regio Zwolle/Ommen, en weet dat men hier niet altijd even empatisch/communicatief/open is. Maar deze manier van handelen en communiceren is niet mijn "cup of tea". Ik zal hier nooit meer bestellen.

Geen levering

Ik heb speciaal producten besteld die op voorraad zijn. Helaas ze worden niet geleverd. In een email wordt gesproken over logistieke partners. Echter de spullen zijn nog niets eens aangeboden voor transport. Blijkbaar is op voorraad bij wildkamp helemaal niet op voorraad.

Winkel is Top, Webshop is FLOP (levering)

Op dinsdag 2-6-20 naar Boskoop getogen om een aantal dingen voor een klant aan te schaffen welke overzees zou gaan voor een paar weken en hun mooie Westlandse "Oostenrijkse" geraniums van voldoende water en voeding te laten voorzien, door een druppelsysteem, daar had ik eerder al in Veen een aantal dingen voor gekocht, kon daar door de Covid19 maatregelen niet helemaal uit de voeten en heb (eigen schuld) de verkeerde druppelaars (capilair) gekocht, die spuiten de aarde uit de potten, dus nu geheel ander systeem aangeschaft, helaas waren er in Boskoop bepaalde dingen niet op voorraad (stonden in de webpagina als vooradig) geen probleem had pas donderdag middag tijd om te bestellen werd op de webshop vermeld dat voor 20:00 besteld de volgende dag geleverd zou worden, nee dus we zijn nu een 5 dagen verder en er wordt nu een te verwachten levering van de goederen op 11-6 vermeld, helaas zitten m'n klantjes dan al op het vliegtuig, heb nu de goederen elders bekomen, vandaag en ga straks de boel installeren. Er kan veel verbeterd worden, het Covi19 als probleem aanschuiven, sorry maar dat kan echt niet, bij die andere is gisteren besteld en vanmorgen om 9 uur bezorgd, kostte uiteindelijk 8% meer maar us een schijntje vergeleken bij alle ellende, Een 10 voor de fysieke winkels en een -3 voor de . . . flopshop.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.