Vriendelijke winkel

Ben er goed en vriendelijk geholpen ook al was mijn bestelling niet binnen gekomen op de afgesproken dag. Zo ook de dag erna toen ik het bestelde ging ophalen. Was ook allemaal goed geregeld in deze corona tijd.

duidelijke webshop, prima afhandeling.

Makkelijk te bestellen en effectief geleverd met juiste adviezen

Ik heb advies gevraagd welke beregeningspomp Ik moest kiezen en kon de bijbehorende artikelen ophalen bij een vestiging in de buurt. Daar heb ik ter plekke aanvullend advies gekregen om de installatie van de pomp te vervolmaken. Het systeem werkt naar behoren en we zijn een tevreden klant

Snel de bestelde producten ontvangen

Filiaal Beilen top

Kopen voor ons bedrijf veel bij wildkamp, veel contact met filiaal Beilen, aandige medewerkers doen wat ze beloven, alleen levertijd te lang

Prima kwaliteit van levering

Snelle levering goede service

Producten snel geleverd

Correct levering

Ok

Ik had mijn huisnummer per ongeluk verkeerd ingevuld maar zij zijn er achteraan gegaan en ervoor gezorgd dat het toch bij mij terecht kwam.

Prima contact

Vanwege corana moeizaam

Vanwege de coranamaatregelen is een beoordeling nu niet te maken

Professioneel bedrijf

Ook tijdens de Coronacrisis wisten ze hun klanten goed te helpen. Vlot besteld en in Rijen opgehaald.

Super goed

Duidelijke website geleverd binnen de afspraak

Een plezierige zaak, met veel spullen en goed advies.

Hoewel laatst de door mij digitaal bestelde spullen bij afhalen niet beschikbaar bleken te zijn, is er vervolgens alles aan gedaan me zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven de Corona-maatregelen wat beperkingen. Liefst zou ik zelf door de winkel dwalen om onderdelen uit te zoeken. Maar dat is nu even niet mogelijk. Naar mijn mening is dit de best gesorteerde zaak op specialistisch gebied.

Volledig assortiment, goed advies en service

Wil goed geregeld

Soms personeel wat niet veel begrijpen

Soms niet begrepen worden

Leveringen lopen zeer slecht

Eerste bestelling is uiteindelijk terugbetaald maar niet geleverd. Nu wacht ik al meer als een week op een bestelling. Ik heb ook een keer een bestelling geplaatst om af te halen in Veghel deze lag niet eens klaar kon ik daar weer een uur op wachten.

Slechte info goed product

Duurde langer dan verwacht en geen info over bezorging

Lange levertijden, geen updates

Lange levertijden, geen updates. Voor de aanpassing op hun site, zou de bestelling de volgende dag geleverd worden. Na een week, kunnen ze nog steeds niet aangeven wanneer de levering plaatsvindt. Je zou meer verwachten, want ze zijn niet de goedkoopste. Je moet overal zelf achteraan. Bestelling nu geannuleerd, maar beloofde mail ook niet ontvangen. Gaat goed!!

Neutraal

Bestelde onderdelen waren niet op de datum die in mail stond aanwezig. Onvriendelijk personeel.

Prima site, duidelijk en bestelde materiaal goed afgeleverd.

Prima allemaal.

Top, makkelijk bestelling plaatsen en snelle levering zelfs in corona tijd.

Overzichtelijke site en perfecte levering

Ondanks Corona snelle levering en passende maatregelen in de winkel te Sneek! Vriendelijk personeel, hier kom ik zeker terug.

Online bestelling lag keurig klaar in Hardenberg

Via de webshop heb ik een paar dingen besteld en de volgende morgen gelijk opgehaald, lag keurig klaar. Zo was wachten op de postbode niet nodig en kon ik gelijk aan de slag.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.