Voor het eerst online besteld en laten bezorgen, super

In één zin een ouderwets prima bedrijf

Een bedrijf wat meedenkt met de klant

Snel de goede spullen binnen

Breed assortiment en goed vindbaar. Ik had spullen die in de winkel niet te koop waren daardoor toch redelijk snel in huis

OK

snel, adekwaat en goede prijs.

Winkel prima. Bezorging slecht

In de winkel worden we altijd goed geholpen. Bestelling via webshop gebracht door Oegema klopt vaak niks van. Worden vaak dingen niet bezorgd of juist dingen die we niet besteld hebben.

geweldig ze hebben alles!

geweldig ze hebben alles!

Prima assortiment en snelle levering

Alles wat ik zocht was beschikbaar en de levering ging snel. En dat alles voor een prima prijs. Helemaal Top!

Correct, snel en neemt onze wensen t.a.v. facturatie serieus

Betrouwbare partner

Groot assortiment.

heldere website, eenvoudig bestellen snel geleverd

Lastigere onderdelen ook goed te vinden met goede technische omschrijving

Prima levering

Prima levering tijdens Corona tijd

Prima webshop

Het artikel wat ik nodig had was simpel te bestellen op de overzichtelijke webshop. Het artikel was niet duur en werd snel bezorgd en was goed verpakt. De prijs was goed. Prima webshop.

Medewerker heeft me fantastisch geholpen.

Ik was op zoek naar een moeilijke maat koppeling en uiteindelijk bij Wildkamp gevonden.

Snelle, correcte en voordelige service

Snelle, correcte en voordelige service

uitstekende service

Ik heb al veel aangeschaft bij Wildkamp. De prijzen liggen een stuk hoger dan bij andere online aanbieders. Vanwege de goede adviezen en service kies ik er toch regelmatig voor om terug te komen.

Zeer goed en snel.

Kwaliteit van de schroeven is heel goed en de prijs is top!

Duurde lang en onduidelijk.

Het moment tussen bestellen en verzenden was vrij lang. Dan krijg je ineens een vage mail dat je bestelling verzonden is met een vaag nummer en een track en trace code. Uit de mail kon ik negens uit opmaken dat het mijn bestelling was. Ik kon ook nergens zien dat het van Wiltkamp was. Dat vage nummer was ook niet te koppelen met mijn bestelnummer o.i.d. Dus ik vertrouwde die mail niet, heb daarom ook niet op de track en trace geklikt! Deze mail is meteen de prullenbak in gegaan. Zeker een verbeterpunt!!!!

Producer oké maar te lang onderweg

Informatie vanaf bestelling tot levering beperkt. Werd ook niet bezorgd binnen de periode die was aangegeven. Geen bericht waarom dat was gehad. Dat kan beter verder prima

Problemen worden goed opgelost

Bestelling door post NL. kwijtgeraakt, Wildkamp voor een goede oplossing gezorgd.

Zeer slecht bereikbaar telefonisch

Momenteel zwaar onder bezet in filiaal echt telefonisch niet bereikbaar

teveel gefactureerd en geen credit nota

Wacht nog steeds op een credit nota . Voor die tijd wordt er niets betaald.

Levering in delen

De levering is in delen en het komt niet overeen met de opgegeven data

Een goed en degelijk en gedocumenteerd webwinkel met duidelijke prijzen. Personeel staat klaar met duidelijke en gerichte antwoorden. Wat wel veel beter kan is dat als men bij de bestelling aangeeft dat deze samen met een eerdere nog niet geleverde artikelen mag geleverd worden deze toch afzonderlijk geleverd worden. Zo stond er hier een grote camion voor wel een zeer klein pakje af te leveren ,terwijl nog andere art nog moesten nakomen. de trac en trace van post nl is een ramp , geen enkele opvolging was correct, Please doet u levering als dat gevraagd word in één pakket, U bespaard geld en wij zijn niet altijd thuis om pakket te ontvangen. Groeten ,Jan

Heb iets gekocht zou terug gebeld worden door ben daar wacht ik nog steeds op.

Zie boven

top

kreeg wat ik besteld had.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.