Alles perfect verlopen en geleverd

Een positieve ervaring,voor een correcte prijs.

Duidelijke website dus producten snel gevonden. Levering was vervolgens ook snel.

Beste prijs voor mijn Hozelock autoreel 25 m

Snelle levering en voordelige prijzen.

Snelle levering, correcte afhandeling concurrerende prijs.

Ruim assortiment tegen zeer nette prijzen. Mijn bestelling is snel geleverd. Perfecte communicatie.

Snel en correct

Had snel wat pvc stukken nodig! Voor 20:00 besteld en de dag er op in huis Keurig afgeleverd op de stoep. Ook het transportbedrijf was zeer netjes

Laatst ook goed telefonisch geholpen

Ik heb wat besteld en ik heb dit vlot ontvangen

Kijk eerst bij Wildkamp!!!!

De juiste producten zijn geleverd en goed verpakt. De levertijd is ruimschoots overschreden. (Oorzaak de drukte bij PostNL.)

Netjes

Ik had maar een kleine bestelling. Materiaal was precies goed om het probleem op te lossen. Jammer dat niet de juiste hoeveelheid werd geleverd. Dat werd netjes nagestuurd. Uiteindelijk compleet, maar ik kan me voorstellen dat met de nalevering op deze zending geen winst wordt gemaakt. Dus ... zorg dat alles compleet verzonden wordt!

een beetje pech maar uiteindelijk goed materiaal

ik moest een verbinding maken tussen het afvoermechanisme van mijn badkuip en de afvoerleiding in de badkamer. Omdat dit enkel mogelijk was met een flexibele afvoerbuis omdat het bad moet kunnen verplaatst worden had ik een flex afvoerbuis van 50 cm besteld bij jullie. Omdat op de tekening (schets) bij deze buis op de site een aantal verloopstukken vermeld stonden dacht ik dat deze bij de set hoorden. Ik was dan ook verwonderd bij ontvangst dat dit niet het geval was. Gevolg: Nabestellen en weer verzendingskosten betalen (die hoger uitkwamen dan het verloopstuk zelf) en een extra wachttijd. Door de vertraging met het coronavirus en bovenvermelde vergissing hebben we uiteindelijk drie weken geen bad kunnen nemen.

Goede prijs - kwaliteit

Snel en eenvoudig contact te krijgen en vlotte afhandeling.

Goed product, goede levering

De unidelta reparatiemof voor tyleenslangen is een prima product. De levering vond plaats in de beloofde levertijd.

Super service!!!!

Ik zocht een aantal delen van pvc waarvan ik(als niet bouwtechnische vrouw) geen benul had hoever heette. Maar de man aan de telefoon was zeer vriendelijk en dacht met mij mee over wat ik het beste kon gebruiken en welke maat pvc het beste zou werken. Na het bestellen kwam de order snel binnen en staat er nu een prachtige kas vol met plantjes gemaakt van oa pvc onderdelen!! TOP!

Mooi ruim assortiment, spullen lagen keurig klaar op de aangegeven vestiging

Wildkamp heeft een mooi uitgebreid assortiment. Handig dat je spullen kunt bestellen en ze vervolgens vlot op de vestiging van je keuze kunt ophalen.

Enorm assortiment en goede vakkennis

Bij Wildkamp grijp je nooit mis. Ze hebben een geweldig uitgebreid assortiment en zijn altijd bereid om mee te denken naar een oplossing voor je vraag of probleem.

Keurig netjes volgens afspraak geleverd.

Goede en snelle levering

Duidelijke internetsite en snelle levering!

kom er graag !

goed gesorteerd website mag meer aandacht hebben betreffende zoekwoorden.!

Een Goeie en duidelijke webwinkel

Online bestellen is makkelijk. Site overzichtelijk. Je kan de bestelling op gewenste dag op halen.

Prima service en verzending

gemakkelijke website duidelijk. Snelle verzending.

Slecht wacht al meer dan een week op een zending - hoor niets / zie niets

Slecht wacht al meer dan een week op een zending - hoor niets / zie niets

Vriendelijk en goed bedrijf

I.v.m het vervangen van mijn pvc Bakgoot even advies gevraagd omdat de maat die er op zat niet meer is. Een smallere was voldoen en deze besteld. De volgende dag was dit al in Heteren. Even vooraf gebeld, vanwege de corona, wanneer ik het kon ophalen. Alles lag netjes klaar.

De bestelling en de verzending ging goed. Opmerking elke keer als ik een mail van Wildkamp krijg, krijg ik ook een e-mail van Dini van der Vliet [[email protected]] 2020-04-17 Uw pakket is onderweg: 793456UN46 STATUS: Wachtend in het distributiecentrum huidige behandeling bij sorteercentrum Biest-Houtakker ontbrekende betaling van €2,95,- Uw pakket wordt verzonden wanneer het bedrag is betaald. Betalen Verzendkosten hier Kunnen jullie hier werk van maken want dit is zeer hinderlijk. Nu wist ik dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. De eerste keer was het bedrag € 1,95

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.