Fijne zaak, zeer goede service

Bestellen ging eenvoudig, snel geleverd. Er bleek van 1 artikel te weinig geleverd. Even gebeld en de volgende dag het restant in huis, heel fijn.

Snel en compleet

Prima . Goeie organisatie

Bestelling kwam verkeerd aan thuis. Echter metc1 telefoontje naar de Wildkamp Heerde en het was opgelost

Prima ervaring.

Twee lengtes besteld, goed verpakt en netje bezorgt.

hele goede, snelle service

Na de bestelling was er al snel een uitstekend ingepakte doos met de spullen die ik nodig heb. Het materiaal is in een prima conditie

Hele fijne webshop

Vlotte levering. Snelle respons na bestelling. Waarom nog ergens anders gaan?

Goede service aan degelijke prijs

Vlotte levering.

Snelle levering, goede service

Leveringen altijd netjes volgens afspraak. Als er iets niet goed is gegaan wordt het adequaat opgelost.

Producten en afhandeling 100% in orde

100% OK

Ruime keus

Winkelervaring in Echt niet geweldig. Langzaam en onkundig personeel

Filiaal Heiloo is een top winkel

Keurig op de hoogte gehouden over de bestelling zowel via de mail als telefonisch. weet exact waar je aan toe bent.

Goed en zeer snel

Hebben heel veel en zeer snelle bezorging

Super levering

heerlijk in deze tijd thuis winkelen

Goed, maar duur

Alles uitgevoerd volgens afspraak, goede communicatie

Voor particulieren te duur!

Wildkamp hanteert verschillende prijsniveau's. Kennelijk is er geen behoefte aan particuliere klanten gezien het hoge prijsniveau dat de onderneming naar de particuliere klanten meent aan te moeten houden. Als particulier zijnde vind ik dat vreemd.

Goede afspraken en alles liep lekker vlot

werkbroeken online besteld en afgeleverd in filiaal Apeldoorn. Stond klaar op het afgesproken tijdstip. Goed geregeld.

wat we niet hebben,bestellen we.

druppelslang geleverd, en alles aan gedaan om toch op tijd te leveren. goed werk!

Ruime keus, profesionele hulp

Goede ervaringen

Goede kwaliteit, goede service, snelle levering, overleg is altijd mogelijk.

Zeer goede ervaring met Wildkamp. zie hierboven

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Bestelling in eerste instantie niet compleet ontvangen. Na contact is dit netjes opgelost.

prima en snelle service/levering

Goed product en snel geleverd

Goede assortiment en schappelijke prijzen

Duidelijk site Schappelijke prijzen Snel verzonden.

Meedenkend & advies opmaat + goede bezorg service.

n.v.t

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.