Vakkundig een meedenkend bedrijf

Van top tot teen heb ik goed en fijn kunnen overleggen met de beste mensen van wildkamp

Snelle en adequate service

Via de site contact gezocht over een product

Uitstekende service

Snelle bezorging van de bestelling!

Foute zending toch goed opgelost

Na ontvangen van verkeert product, toch snel alsnog het correcte product ontvangen

snel en goed geleverd

Zeker weer bestellen

prima geholpen

prima geholpen

Worden altijd zeer goed geholpen!

Super service

Voor het eerst sins lange tijd weer eens wat besteld. Bij aflevering bleek er een artikel niet bij te zitten. Gebeld met de lokale vestiging in Rijen. Deze wisten gelijk waar ik het over had en waren al bezig met het regelen van een vervangend product omdat de zelfde dag nog te leveren.

Helemaal goed

Niets op aan te merken👍🏼👍🏼

makkelijk besteld, goede levering

makkelijk besteld,. goede levering, strakke prijs

Goed materiaal, fijne communicatie

Uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, goede communicatie tijdens het bestelproces en bij aflevering

Makkelijk bestellen via site.

Mooie artikelen en snel geleverd

Deskundige medewerkers

We kopen al vele jaren bij de Wildkamp prima assortiment en deskundige medewerkers

Winkel met ruime collectie en prima service!

Ook nu in deze corona-crisis heb ik vijverfolie kunnen kopen. Deze vrij zwaar wegende aankoop werd keurig door een medewerker in mijn auto gelegd. Hulde hiervoor!

Geweldig bedrijf met prima mensen

Op internet gekeken en besteld geleverd binnen de gestelde data en tijd Prima een bedrijf waar je van op aan kan !! Topperssssssss

compleet bestellen en razendsnel compleet afgeleverd

vanuit een heel groot assortiment kunnen bestellen. Het is ook een genot dat ook de grote buizen van 5m lengte keurig thuis worden afgeleverd zonder zelf aanhangers etc te hoeven regelen. Keurig thuis gelost en prima spullen!

Snel veilig en correct

Inzake de beperkingen door het virus was de bestelling compleet en lag klaar. Ook het telefonische contact erna was prettig en bekwaam. Betreft een ruilobject omdat de sproeiers geen slangaansluiting hadden moeten hebben maar schroefdraad.

Naar wens

De bestelling is naar wens afgehandeld. Alleen jammer dat 1 van mijn verzonken buizen, vervormd was. Vanwege de corona nu, ben ik niet terug gegaan, maar heb ik de buis zelf moeten vormen. Groetjes van Oost

prima kwaliteit en levering

Het bestellen ging erg gemakkelijk. De levering was precies z o als aangegeven, super tevreden!

Ongedwongen servicevol en vriendelijk

De verantwoordelijke 69 jarige man heeft ons vriendelijk ontvangen en gaf alle medewerking. Op een ongedwongen vriendelijke en spontane manier. Een pluim voor deze man.

veel kennis bij personeel

Snelle levering en personeel heeft veel kennis van zaken. Ze geven te weinig korting jullie zijn voor de zzp die af en toe iets haalt bij jullie

Vlotte en snelle levering

Prima betrouwbaar en snel

Afhalen, top geholpen. Online service ook echt goed.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.