Goed geregeld.

Goed en snel geregeld

Groot assortiment met goede kwaliteit

De winkel is voor mij niet in de buurt maar wanneer ik iets speciaals zoek of een goede kwalitatief goed product rijd ik er toch e en heen.

Goede en betrouwbaar product en levering

Een goed product en snel en betrouwbaar geleverd.

super

Gewoon perfect

Prima levering

Zoals verwacht

Zeer vriendelijke en deskundige mensen.

Prima company

In de winkel word je goed en snel geholpen

Snelle en correcte service.

Houden zich keurig aan de afspraak.

Goede service scherpe prijzen okay verzend snelheid

Altijd alles netjes in huis in 48 uur. Veel heel veel op voorraad meerdere maken prettig gebruikt gemaakt van de. Top service

bestellen, levering en producten uitstekend

Makkelijk bestellen en betalen. De levering was goed verpakt en is keurig op tijd afgeleverd. Product kwaliteit is zeer goed. Zeer tevreden over Wildkamp.

Bestelling goed verlopen.

Zie bovenstaande.

Prettige mensen en een goede service.

Online is duidelijk, goede service, goede prijs, heel mooi.

Helaas met de bestelling een te kort afgesneden worteldoek ontvangen. Fouten maken is menselijk maar het dan ook nog goed oplossen kan veel goed maken. Zonder problemen snel en vriendelijk geholpen. Goede service en het werd direct opgelost!

Goede Prijs kwaliteit verhouding

Opgehaald bij winkel in Goes nadat berichtje van winkel product lag klaar om opgehaald te worden

prima service met een glimlach...

aanbevelenswaardig bedrijf!

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, volgende dag bezorgd.

fijne webshop, snelle verzending

goed geholpen

goed geholpen

Snelle levering en goede aflevering !

Correct

betrouwbare firma

product besteld,mooi op tijd volgens afspraak geleverd,er zat wel een barst in de bakgoot,maar is ommiddelijk opgelost.

Snel, goedkoop en makkelijk

Door aanbod assortiment, soms zeer handig. Foutje in levering werd snel opgelost.

Wildkamp heeft soms dingen, die ik bij de reguliere groothandel niet kan vinden. Dus daarom bestel ik daar iets zo nu en dan. Ik heb 2x achter elkaar iets besteld. Helaas was 1 levering naar een verkeerde vestiging gestuurd en 1 levering niet compleet. Na een telefoontje werd dit vlot opgelost, maar toch.... Daar is nog wel wat verbetering in te brengen.

uitstekend geholpen en goede service

Prima bedrijf en gemotiveerd personeel met kennis.

goed geholpen en snel geleverd

goed geholpen en snel geleverd

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.