zeer attent, behulpzaam en meedenkend. snelle en correcte levering

filiaal Zaltbommel is telefonisch goed bereikbaar en de medewerkers zijn zeer vakbekwaam en meedenkend in een geschikte oplossing.

prima service

Eerste goeie ervaring

Eerste bestelling en alles is goed verlopen.

Prima en niks aan te merken.

Netjes en op verzoek in de ochtend geleverd!

Snel en duidelijk

Alles ging soepel. Kon eenvoudig mijn keuze maken.

Snelle correcte levering

Zeer accuraat en prettig

Makkelijke en toegankelijke site. kleurige informatie over levertijden etc. Zeer nette en aardige chauffeur.

Ik heb vaker wat besteld met een goede service.

altijd goed geholpen

Ruime keuze en goed advies

Artikel is perfect en op tijd afgeleverd!

Ik had slimme lampen besteld en gevraagd of ze bezorgd konden worden op de dag dat ik thuis zou zijn. Perfect werden op de juiste dag afgeleverd in een perfecte staat.

Prima, snel en correct

Prima afgewerkt.

goed geregeld

alles volgens afspraak geleverd. goede adviezen in de winkel

goed arsortiment

makkelijk en goed assortiment

Gisteren besteld en vandaag in huis.

Wordt perfect geholpen

Wordt netjes te woord gestaan, en goed geholpen in de winkel en een duidelijke web shop. Producten worden op tijd geleverd.

Zoals verwacht mag worden

Order verloop zoals verwacht mag worden. zoeken web-shop iets wat omsclachtig.

Prima kwaliteit en service

Prima kwaliteit en service

Prima product en snelle levering

Goede service, beschikbaarheid en kwaliteit

Goede service, beschikbaarheid en kwaliteit

Geweldige service, en behulpzame, vriendelijke werknemers!

Erg goed geholpen, ondanks mijn onkunde. Daarbij goed meegedacht en behulpzaam. Dikke pluim!

Veel technische kennis, groot assortiment en goede service

Veel technische kennis, groot assortiment en goede service

A

Jammer dat ik mijn aankopen uit het verleden niet terug kan zien. Op andere sites kun je die historie wel vinden. Wil je zo‘n artikel weer een keer kopen hoef je maar op een link ze klikken en klaar

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.