goed snel en correct

ik ben erg tevreden over wildkamp drachten en de webshop

fijn om mij samen te werken

Korte levertijden

Alles prima op voorraad

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, en de spullen worden altijd op tijd geleverd.

Mijn complimenten aan de deskundigheid van het personeel, altijd even vriendelijk, groot assortiment en wat er niet is wordt de volgende dag alsnog geleverd! Fantastisch

SNEL GELEVERD

product correct en snel geleverd

Klant- en oplossingsgericht, goede en snelle levering

Voor een recent project had ik een spoedlevering nodig met extra onderdelen. Telefonisch werd mij advies gegeven en de onderdelen konden toegevoegd worden aan de bestaande order, waardoor het hele pakket als één levering op de gekozen dag netjes werd bezorgd. Ik had er helemaal geen omkijken naar en alles was snel en makkelijk geregeld.

Goedverpakt, goeie kwaliteit en snel in huis.

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Bij een telefonisch contact zeer goede informatie gekregen. Ook zeer snelle levering

uitstekend

makkelijke website, vriendelijke benadering via de chat, snelle levering, goede produkten.

PRIMA!

Klantvriendelijk en een snelle verzorging van artikelen. Door een (bijna) landelijke dekking altijd wel een Wildkamp in de buurt!

Snelle levering, faire prijs

Hier valt verdr niets aan toe te voegen

Vriendelijke mensen goede service

prijs kwaliteit, snelle levering

product word snel geleverd. prijs kwaliteit de beste. duidelijke omschrijving. kortom, een service zoals het echt hoort.

Online bestelling perfect

Directe levering zeer tevreden.

Super service.

Medewerkers weten altijd waar ze het over hebben. Geven uitstekende advies en denken met jou mee om jou klus of probleem aan te pakken. Vaste klant

snelle levering, en goede kwaliteit

x

Goed bedrijf.

Snelle accurate levering.

Uitstekende service, snel geleverd, goede kwaliteit

zeer positief.

Overzichtelijk en punctuele levering

Overzichtelijke site Uitstekende service; perfect op tijd geleverd

Vrijdag besteld, Zaterdag volgens afspraak binnen

Hier kan geen webshop tegen op. Perfecte service en vriendelijk personeel in Emmen! Ik heb het product aan het eind van de werkdag besteld. Het product was de volgende dag al binnen!

Goede Service

Ze hebben me goed geholpen met de juiste onderdelen te bestellen

Ze hadden als enige op internet precies wat ik zocht, en werd snel verzonden!

Oke

Goed geregeld

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.