Goede service...snel geleverd

betrouwbare club

uitgebreide keuze en hebben gedaan wat ze beloofd hebben

Gewoon goed

Snelle levering en goede kwaliteit

prima service en advies

zeer goed tevreden

Zowel in de winkel als met online bestellen ben ik zeer tevreden over Wildkamp. Goede service en verstand van de producten die ze verkopen. Kortom een aanrader!

Heel kundig personeel

Als je iets vraagt komen ze met erg goed advies.

prima levering op tijd.

ik ga zeker meer zaken doen met Wildkamp.

Prima website, artikelen op tijd geleverd

Prima website, artikelen op tijd geleverd, ophalen in vestiging naar keuze is pre, prettig geholpen.

factuur eerder dan de bestelling

de laatste bestelling prima ontvangen, maat ik vindt het vreemd dat ik da factuur eerder heb dan de bestelling

gewoon een prima bedrijf

komen afspraken na

Uitstekende website, persoonlijke service, alles snel geleverd.

Ik vind de website overzichtelijk en handig ingedeeld. Ik vind altijd snel wat ik nodig heb. Wanneer ik vragen heb, word ik telefoniach altijd snel en vakkundig geholpen. Ik kan tot laat bestellen en leveringen worden de volgende dag goed verpakt geleverd en goed Ik kan tot laat bestellen en leveringen worden de volgende dag goed verpakt geleverd. Ook retouren worden efficiënt verwerkt.

veel en vlot

ruim assortiment scherpe prijs

Snelle reactie

Mijn ervaring Zowel plus als minpunte Snelle levering Maar wel verkeerde lever ing Diverse mail gestuurd masr nog geen oplossing ervoor

Onduidelijkheid

Bestelling via webshop ging vlot. Leuk dat je leveringsdag kan kiezen, niet leuk dat dat dan niet gevolgd wordt. Levering verliep dus niet zoals het hoorde. Bij eerste klacht sturen ze mij naar PostNL. Pas na aandringen, willen ze mij wel verder helpen. Benieuwd hoe dit zal aflopen en of ik mijn bestelling zal ontvangen.

Snelle en goede service

Alles goed afgeleverd.

Onderdeel gezocht op internet. Telefonisch contact gaf verkeerde informatie waar het onderdeel in voorraad zou zijn. De verkoper in Groningen bestelde het onderdeel en 1 dag later werd het netjes bezorgd via Post nl. Ondanks een kleine verkeerde informatie, was de service perfect, en kon ik het na de bestelling via IBAN overmaken.

Tevreden

Makkelijke website, breed assortiment, prettig geprijsd en snel thuis afgeleverd: prima dus !

Goede site en supper winkels/werknemers.

Supper winkel met deskundig personeel. De site is supper.

Tevreden

Snelle service!

Goed assortiment, snelle levering

Ruim assortiment wat voldeed aan mijn specifieke eisen en een snelle levering zelfs tijdens de feestdagen.

compleet assortiment

voor elke klus op water, elektra en lucht heeft men spullen beschikbaar en meestal op voorraad.

Prima levering en kwaliteit

Levering was snel, en slang van prima kwaliteit

Goed personeel wordt altijd prima geholpen

Goede specialisten op de vestiging in Aalten. Materiaal op maat dat van het hoofdkantoor komt (als epdm) zijn te vaak niet kloppend.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.