Snelle levering op maat en goede prijs

Geslaagd

Prachtig zand

Prachtig filterzand.

Top bedrijf! Snelle bezorging.

Altijd goed met mijn bestellingen, een top bedrijf. Aan te bevelen!

Super service, spoedlevering perfect opgelost!

Einde van de dag een spoedbestelling via filiaal Heteren geplaatst bij fabrikant Speck. Volgens afspraak 2 dagen later bij ons binnen.

Snelle en correcte levering

Producten zijn via de website makkelijk te bestellen met duidelijke beschrijving. Levering is daarna snel en correct

Goed product en snelle levering

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ook de levering is snel en verzorgt

Gewoon dik in orde

Besteld , en zeer snel netjes verpakt geleverd

Duidelijke webshop en snelle levering.

Snelle en uitstekende service

Precies wat ik nodig heb en snel geleverd.

Goed en snel

Snel en vakkundig

snelle levering, product zoals afgebeeld

Tevreden gesteld. Product en leversnelheid dik in orde.

goede service en snel geleverd

De service was erg goed. De chauffeur heeft de bestelling ( buizen van 5 meter) zelfs achter het huis gebracht, terwijl wij niet thuis waren. Dit had ik wel gemeld bij de bestelling. Alle lof voor de chauffeur/bezorger.

Wildkamp doet wat ze zeggen. punt

snel bestelt, snel geleverd, zoals het hoort.

excellente service

goede service & correcte prijs

Product niet zoals omschreven & geen reactie op mail.

Doorgaans goede ervaringen met Wildkamp. Maar in dit geval minder. Product omschreven als ‘messing’, maar geleverd in ‘zamak’ (dus breekbaar en niet hittebestendig’. Waarna op mail aan afdeling verkoop hierover niet werd gereageerd. Beide kunnen beter.

Mooi assortiment, redelijke prijzen en snelle levering

Een goede leverancier voor o.a. druk pvc

zeer goed verloppt

Alles volgens plan; snel geleverd

Zeer snelle levering

goed advies

goed advies denken altijd mee

snelle levering, prima prijs kwaliteit en heel goede service

uitstekend :-)

Zeer goede ervaring.

Snelle levering en goed product.

Goede service !

Bestelde watermeters op tijd ontvangen , Reactie mbt niet in orde levering betrof niet uw bedrijf , excuus daarvoor . Uw telefoontje om te vragen wat er niet goed was gegaan heb ik als positief ervaren , en maakte mij erop attent dat mijn negatieve reactie niet uw bedrijf betrof . Bedankt voor Uw begrip ! Marijn Ros Zoetermeer

Ruim assortiment

Goed advies

DENKEN MET DE KLANT MEE

Regelmatig spullen ingekocht. Medewerker merkte op dat ik evt. in aanmerking kwam voor een hogere inkoop korting. Zeer gewaardeerd dus nog meer naar Wildkamp en ook aanbevolen bij collega's.

vandaag besteld morgen in huis

Wildkamp heeft een groot aanbod ,prijs stelling is aan de bovenkant ,maar de service is goed ,en vaaks morgen in huis .

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.