Heel goed geholpen

Goed geholpen

Op beloofde dag leveren

Gewoon zoals het hoort zeggen wat je doet ook xoen

Deskundig

Professionele , vriendelijke, meedenkende mensen

Hele prettige behandeling

Ik word altijd plezierig geholpen en het bedrijf is goed gesorteerd.

Snelle levering goed product

Voldoet aan alle verwachtingen

Nette meedenkende service

Klein probleem met de levering en dat werd prima opgelost zeker zo tussen de feestdagen

Vandaag besteld morgen in huis.

goed assortiment ook voor renovatiewerk

verzending zou wat vlotter kunnen.

Normaal gesproken dure winkel maar voor de huidige bestelling kwam hij als goedkoopste uit de bus!

Goed, betrouwbaar en snel

Na raadplegen van de site, telefonisch contact gehad met pompspecialist voor specifieke vragen. Deze man wist waar hij het over had, super.

Super service

Besteld en keurig afgeleverd

Onthardingszout besteld afgerekend en mooi op tijd voor de deur afgeleverd!

Snelle levering goede verzendkosten bijdrage.

Snel en goed

Snelle service en ik kom zelf de dag kiezen wanneer ik mijn bestelling bezorgd wilde hebben.

Goed bedrijf

Filiaal Geleen zijn de medewerkers mee denkend probeer dit zo te houden

Mooi product maar levertijd overschreden

Ik bestelde een accu-boormachine, om op te halen bij Wildkamp Raalte. De 2 dagen levertijd, werden er 4. De "OUTLET" boormachine blijkt al in 2017 gefabriceerd. Het is nu 2020. Misschien was de term overjarig beter geweest.

Helemaal goed

Snelle correcte levering. Prima assortiment.

Levering goed op tijd geleverd

Goed vriendelijke

Goede ervaringen. Behulpzaam personeel. Voldoende keuze, anders snel aangeleverd

Service gericht bedrijf

Meedenkend kundig personeel en thuis bezorgen tegen goed tarief.

Snelle levering tegen lage kosten

De verzendkosten zijn relatief laag, prettig vanwege het lage bedrag van de bestelling 7 euro).

Helemaal super geregeld

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Terugslagklep afvoerpijp 40mm opgehaald zoals afgesproken. Met pvc lijm bevestigd. Functioneert optimaal.

Snel en compleet

Alles lag binnen 24h goed verpakt voor me klaar bij het lokale filiaal, dus prima snel en goed.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.