Goede service, niet altijd de goedkoopste

Online bestellen, en de volgende dag opgehaald. Makkelijker kan bijna niet.

Altijd goed

Bestellen bij Wildkamp is altijd goed. Producten worden altijd netjes en vlot geleverd.

goede zoek functie, snel gevonden, duidelijke omschrijving.

perfecte afspraken nagekomen.

Goede kwaliteit

Goede service, met veel mogelijkheden.

Ik heb een goede ervaring bij de Wildkamp, er is veel mogelijk en de levering is lekker vlot.

Levering volgens het boekje

Nette levering volgens de aangegeven voorwaarden, dus naar verwachting

Snoepwinkel voor de DHZ installateur

Welkome aanvulling op de consumentenbouwmarkten. Groot assortiment zowel online in webshop als in de fysieke winkel te bekijken. De winkel in Goes oogt als een groothandel, maar de verkopers nemen de tijd om je te helpen alsof je in een detailhandel bent. Buizen en kleine onderdelen ook gewoon per meter of per stuk te koop. Handig zelf orders picken met een zelfscanner als in de supermarkt. Soms wat hogere prijs is te wijten aan betere kwaliteit, daarom verdedigbaar. Ook op zaterdagmorgen open. Kortom, ik blijf hier klant.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service.

juist advies en snelle levering

Telefonisch bleek snel dat het artikel sneller online geleverd kon worden.

Goede ervaringen

Wij hebben goede ervaringen met Wildkamp. Zowel webshop als ophalen op locatie in Veen

Perfecte afhandeling

Snel geleverd en goede kwaliteit

Kon kiezen wanneer je geleverd wilde hebben. En netjes bericht dat de levering eraan kwam

Goed en snel

Goed werkende website, kundig en goed werkende sales afdeling en een snelle levering

geweldig

Vriendelijk, snelle service groot assortiment.

Uitstekende service, groot assortiment

Tijdens onze verbouwing zijn wij regelmatig klant bij wildkamp. Je word meteen geholpen door vakkundig en meedenkend personeel. Door het grote assortiment vind je bijna altijd wat je zoekt. En is het niet op voorraad? Dan zorgen ze ervoor dat je het zo spoedig mogelijk hebt.

Compleet en snel geleverd

Ik kwam er net voor de levering achter de verkeerde maat roosters besteld te hebben en te weinig flexibele buis. Gemaild en de volgende dag zat het bij de levering. Helemaal goed gegaan.

SNEL geholpen omdat ik van te voren in webshop bestelde

Wachten - dat doe ik niet graag. Had wat nodig, bestelde en betaalde vooraf in de webshop. (bovendien: in de webshop kan je veel makkelijker alles bekijken en selecteren. GOEDE webshop trouwens!) Kwam 2 dagen later langs in vestiging heteren, alles lag keurig klaar, inladen en wegwezen. Dat scheelt TIJD! Dat is 'lean' Ik ga het vaker zo doen.

Snelle bezorging, goed product!

Snelle bezorging, goed product!

betrouwbare zakenpartner

snelle reacties accuraat groot aanbod betrouwbaar

Snelle levering.

Ook als er spullen verkeerd worden geleverd word het goed opgelost.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Wildkamp is zeer klantvriendelijk ingesteld en materialen worden snel geleverd.

De ervaring met Wildkamp is positief. Er wordt snel gehandeld zodat de materialen snel beschikbaar zijn, waardoor werkzaamheden nauwelijks stagneren.

Onduidelijkheid bij de chauffeur over de juistheid van de bestelling.

De betaling zou per factuur. De chauffeur had op gekregen dat het per pin zou. Dit moest alsnog veranderd worden. De chauffeur dacht goed mee maar was van mening dat de bestelling niet correct was. Adres gegevens staan al tijden verkeerden het systeem. Klantenservice gaf dit voorjaar aan dit aan te passen maar het schijnt niet uitgevoerd te worden.

Niets te klagen :)

Bestelling is vlekkeloos verlopen en product ongeschonden aangekomen

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.