Snel en betrouwbaar

De bestelde spullen lagen keurig klaar achter de balie. Vriendelijke medewerkers. Top.

Goed advies en breed assortiment.

Ruime keus goed advies

Veel keus in kunststof materialen , goede prijs/kwaliteits verhouding en deskundig advies

Handige webshop en snelle levering.

Maar in de winkel mis ik prijzen bij artikelen.

heel veel op voorraad

mijn ervaring met Wildkamp is prima. mooi assortiment, prima levering, goed contact met de vestiging (Nieuw Vennep)

Betrouwbaar

Makkelijk bestellen, snelle levertijd en betrouwbaar

Positief

Snelle levering en goede produkt beschrijving

Fantastische persoonlijke service

Waren alle winkels maar zo

Prima,

Bestelling op tijd geleverd en telefoon gehad dat het opgehaald kon worden, zoals ik had aangegeven.

Beter op de pakbon waar het afgeleverd moet worden

prima service

all was good

all was good

Top! leuk personeel en goede spullen!

Top! leuk personeel en goede spullen!

Snel geleverd en precies wat ik nodig had.

Stankslot gekocht. Werkt uitstekend.

Wordt goed geholpen Bij klachten snel geregeld

Prima winkel voor afhalen of thuis bezorgen

Groot assortiment, fijne service, ook in de winkel(Borculo).

kortingen is altijd wazig

Doen wat ze beloven

_

prachtig assortiment, prima prijzen, top

prachtig assortiment, prima prijzen, top

Duidelijke webshop; goede afhandeling en vriendelijke medewerkers

Zeer prettige winkel

Kom hier graag om mijn spullen te kopen. Het gemak van bestellen via de website en het filiaal om te bezoeken als er over bepaalde producten uitleg nodig is.

Redelijk eenvoudig bestellen en snelle verzending.

Ik vind dat vooral zoeken en pagina opbouw sneller kan. Nu moet je teprecies omschrijven. Ik kijk vaak eerst in de catalogus (papier!) voor ik naar de site ga.

Snel en op tijd geleverd prima bedrijf

Fantastic service

Everything delivered quickly and perfectly.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.