Zeer te vreden

Personeel is behulpzaam en denkt mee.

Heel correct

Product en levering zoals aangegeven

Goed product

Goed product en snel geleverd

Prima product en levering liep prima.

Heel klantvriendelijk.

Online besteld. In de winkel opgehaald. Heel vriendelijk personeel die heel behulpzaam zijn.

snelle en goede levering

snelle en goede levering

breed assortiment en snelle levering

breed assortiment en snelle levering

Voor het eerst bij dit bedrijf zeildoek besteld, zeer mooi, stevig zeildoek, tevens zaten er klemmen en stevig touw bij, super tevreden klant, snelle levering vrijdagavond besteld en dinsdag al binnen ( zit weekend tussen) bedankt.

snelle correcte levering

levering was snel en correct

zijn positief.

De meeste spullen zijn op voorraad, zo niet wordt het de volgende dag eventueel thuis af geleverd.

Wij werden geholpen door een stagiaire of aankomende verkoper, die nog niet helemaal van het product af wist, speelde op een heel eerlijke manier door naar z,n collega die ons op een prettige manier geholpen heeft

Vlotte levering, netjes geholpen

Super snel en mooie prijzen

Ik had filterzand voor mijn aquarium nodig en iedereen uit de aquarium wereld raadde jullie aan en ze hebben geen woord gelogen!

Besteld, betaald en op zeer korte termijn bezorgd gekregen

Zeer tevreden over service en levering.

Oke

Volgens afspraak

Bestelde materialen correct en snel geleverd

Vlot en duidelijk kunnen bestellen, directe communicatie over de bestelling en levering.

Prima.

Goede service, uitgebreid assortiment.

goed!!

Goede site en snelle levering

Vakkundig, direct, snel

Sterkte vakkennis, vakkundige medewerkers is bijna uitzonderlijk. Snelle leveringen.

Prima geholpen

Snelle levering aardige mensen denken goed mee korting kan beter

Goed product

Snelle verzending. Ik had heel fijn zand nodig voor mijn aquarium. Het zand van wildamp is dus perfect.

Prof leverancier

Veel gesurfd om het juiste onderdeel voor acceptabel prijs te krijgen. Belangrijk is dan dat je van achter de laptop de juiste specificaties in de omschrijving vindt.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.