Ervaringen met wildkamp online zijn wisselvallig

Jullie maken reclame met de zin: Werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd. Nou dat heb ik nog maar amper meegemaakt dat jullie het waargemaakt hebben. Vorige week in de winkel wat producten besteld, toen is het wel gelukt overigens. Besteld door een medewerker. Daarbij werd mij verteld om niet naar de foto's te kijken maar naar de beschrijving. De foto's komen niet overeen met de product nummers.

voldoende

ik had spullen besteld en werdt niet in een levering geleverd ik was daar niet van op de hoogte gebracht en heb daar zelf achter heen moeten bellen

netjes en vlot geleverd

Zoals altijd goed en snel geleverd

Goed voor elkaar

Goed en snelle levering

Goed verpakt en snel afgeleverd. Fijn dat bij deze zaak nog brede grondhaken voor worteldoek te krijgen zijn

Een goede en professionele hulp

Ik ben goed geholpen met het vervangen van een oude radiator naar de nieuwe met alle benodigde informatie en onderdelen. Ik ben zeer tevreden

Geweldig bedrijf, en zeeeeer snelle levering 101 %

Top firma !

zeer goed

binnen 1 dag geleverd

Goed gedaan jochie !

Heel tevreden over de snelle levering, maar het zou handig zijn als je direct via de bestel/bevestigings-mail door zou kunnen klikken naar Post.nl, om het verzendproces te kunnen volgen zonder kopiëren en plakken. Ook het verzoek om een beoordeling te geven gaat niet zonder kopiëren en plakken. Dat is NIET meer van deze tijd. Is te lastig, dus gaarne mogelijkheid om direct door te klikken.

totaal positief

Steeds vlugge en correcte service, waarvoor dank, guido

Duidelijkewebsite met snelle afhandeling

Prima service en website. Duidelijke afbeeldingen en bestelling

Goed een aanrader

TECE-starterspakket gekocht.

Ik ben al enige jaren klant bij Wildkamp. Geven graag alle technische kennis over al hun producten. Daarom heb ik dit gereedschap daar gekocht. Dit gereedschap voldoet aan alle eisen, die ik er van verwacht. Mijn verwachtingen waren hoog, omdat wij dit gereedschap gebruiken bij onze klanten. Verwachting is dat na gebruik van dit product, Dat wij als bedrijf geen nawerk verwachten m.b.t. lekkage's.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Makkelijk te bestellen via de website en snelle levering.

Snelle service en denken met je mee.

Snelle service en denken met je mee.

Prima bedrijf. Groot assortiment

Giede medewerkers

goed maar prijzen en kortingen veranderen vaak

Ruime keuze in het assortiment

Wordt er altijd prima geholpen of te woord gestaan. Ruim assortiment, prima prijzen en goede service.

Bestelling lag klaar. Toegevoegd advies betreffende bestelde produkten uitstekend. Mogelijkheid om bestelling achteraf nog aan te passen.

Zeer positief

Ik moet bekennen dat ik nog niet eerder bij Wildkamp ben geweest. Via een bestelling via webshop zag ik de mogelijkheid dat je het product ook kon afhalen bij de winkel te Drachten. Zo gezegd zo gedaan. Werd geholpen door een vriendelijke medewerker bij de balie. Daarna uit nieuwsgierigheid wat er allemaal te koop is een rondje door de winkel gelopen. Hier werd ik aan gesproken door een verkoopmedewerker. Deze was zeer vriendelijk en correct in zijn bewoording. Ik weet inmiddels wat voor assortiment jullie o.a. hebben. Goed om te weten en ik kom zeker eens terug!

zeer tevreden over deze club

behulpzaam en meedenken is wat we hebben geconstateerd

Voortreffelijke en snelle service

Duidelijkheid rond de bestelling, en vervolgens een zeer snelle bezorging. Het kan niet beter.

Snel, voordelig en duidelijk.

snelle levering voor een prima prijs

Duidelijke website met ruime keuze. Prijs prestatie is prima. Snelle levering of zelf aangeven wanneer je geleverd wil heben

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.