Goed spul, nette service

Snel geleverd, missend onderdeeltje snel nagestuurd

Was goed, maar nu even een dipje!

Bestelling gedaan via de site. Er was iets niet goede gegaan (waarschijnlijk mijn fout) waardoor de bestelling x2 is gegaan. Mail gestuurd dat er nu een dubbele bestelling onderweg is. Helaas geen reactie meer gehad......... Wat is nu de oplossing, ik wacht al meer dan een week op een reactie!

super

fijn bedrijf, deskundig, vriendelijk, correct

Goed assortiment en vlotte levering

Ik ben tevreden

Leuk geholpen en goede service!

Leuk geholpen en goede en snelle service

Snelle service en levering én heel uitgebreid gamma !

Heel goeie webshop !

Goede vertegenwoordiger met correcte afspraken.

Moeilijke start door trage levering maar uiterst tevreden over stipte afspraken en duidelijle communicatie met de vertegenwoordiger.

Goede service levering exact op tijd

Hebben veel op voorraad of geven anders vervangende oplossing

Goede prijs, goede service

Alles prima geregeld

Aanrader

Goede prijzen, vlot geleverd en alles naar tevredenheid.

Wordt er niet beter op.

Steeds meer van de vaste producten die wij afnemen, zijn niet genoeg op voorraad en/of zijn niet meer leverbaar.

Snel en correct...

Gebruiksvriendelijke webshop, en als ik het even niet kan vinden staan de werknemers van filiaal Echt me graag met raad en daad te woord.

Via de webshop is eenvoudig en duidelijk te bestellen.

Het leveringsprogramma van Wildkamp is voor de materialen die wij soms benodigd zijn compleet. Normaal gesproken is er een goede voorraad en is tevens een snelle levering mogelijk. In enkele gevallen waar we onverhoopt zeer snel materialen nodig zijn is afhalen bij welke vestiging dan ook geen probleem. Kortom zeer tevreden indien we producten of diensten van Wildkamp nodig zijn.

goeie service, eenvoudig te bereiken.

wij zijn altijd goed geholpen door Wildkamp. altijd bereid om mee te denken en hebben hun zaakjes goed voor elkaar.

overzichtelijk en goede bezorging

alles volgens afspraak

Wildkamp is een fijne partij om mee samen te werken

In de winkel wordt je goed geholpen als dat nodig is. Als je zelf rond wilt lopen en bijvoorbeeld een stukje leidingwerk in elkaar wilt fitten is dat ook geen enkel probleem. Recentelijk online spullen besteld en in de vestiging laten bezorgen, dit is ook heel goed bevallen. Kortom zaken doen met Wildkamp bevalt ons heel goed.

snelle goede levering

snelle goede levering

Gewoon een prima winkel!

Goede service, ruim assortiment. Deskundige personeel.

1 onderdeel besteld wat naar behoren geleverd werd.

Verder vind ik voor de particulier de prijzen wat Aan de hoge kant. Wel een heel mooi assortiment!

Goede keuze!

Mijn eerste ervaring met Wildkamp, heldere website en informatie. Verder goede communicatie bij wisselen van afleveradres. Kortom goede webwinkel.

Top! Snelle service, vriendelijk personeel

Bijna alles op voorraad, en anders is het binnen 1 dag geregeld. Vriendelijk personeel en altijd tijd voor een geintje. Persoonlijke benadering; een verademing in vergelijking met andere technische groothandels!!

Alles Super verlopen !!!

De site is heel overzichtelijk en duidelijk. Alles is prima verlopen, en vlugge levering.

Snel zonder omkijk geleverd

Ik bestel het geen wat ik nodich hep en de bezorger lacht het in de tuin en ik kan het pakken waneer ik het nodich hep ook als ik op het moment van leveren niet tuis ben

Snelle levering en goede klantenservice

Goede correcte service. Prima prijs kwaliteit verhouding met snelle levering.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.