Fijne service

Prettig contact en fijne service, snelle levering

Technische veel kennis

Ivm mijn pomp aansluiting had in hulp en verloopstukken nodig . Men weet direct te pakken wat ik nodig was

Slechte communicatie en/of kennis intern bij wildkamp

Ik was op zoek naar airco isolatie armaflex 11x22 zelfklevend om bestaande leidingen van mij prive arico te vernieuwen. Ben nu in totaal al 4 keer bij de vestiging in Aalten geweest. 1e keer was het niet op voorraad. Dat kan. besteld. 2e keer de volgende dag verkeerd artikel geleverd. 3e keer weer verkeerd artikel. Dan via de webshop bestellen en in Aalten laten afleveren, misschien gaat dat wel goed. En jawel hoor. $#%^&%^zelf fout gemaakt met de lengtes/aantal. Exact hetzelfde besteld via de vestiging in Aalten. Wat denk je? Jawel, weer verkeerde artikel. Hoe verzin je het. Nu dus maar weer via de webshop besteld. Lange levertijd maar dat is niet erg. Ze zouden mij in al die gevallen als het verkeerde artikel was geleverd ook nog bellen. Dat hebben ze ook niet gedaan. Meedenken is lastig bij Wildkamp blijkbaar. Het is dat Wildkamp de een van de weinigen is die dit artikel aan particulieren verkoopt anders had ik al lang ergens anders besteld.

goed service, goede producten!

Helemaal tevreden.

Keurige afhandeling

Keurige afhandeling nette webshop.

Doen wat ze moeten doen

Mogelijk om tot 20.00 uur te bestellen en volgende dag al af te hslen op de vestiging

ook op zaterdag

Op vrijdagmiddag een kleine bestelling gedaan, af te leveren bij een filiaal in de buurt. Ik kon het artikel op zaterdagmorgen al vroeg ophalen. Uitstekende service!

Betrouwbaar en snel

Duidelijk op de webshop

Betrouwbaar

Wat je besteld, staat voor je klaar. Ruim assortiment. Wel te vaak een nieuwsbrief.

Hoorde service

Altijd netjes geholpen, en zeer snelle levering!

Gewoon goed

Perfect!

Binnen 1 dag geleverd!

goed produkt

Wel lang moeten wachten maar het zilver is fantastisch

netjes

Makkelijk te bestellen onderdelen Makkelijk af te halen Net personeel die je niet zien als een storende factor

Wildkamp: ga gewoon zo door!

Altijd snelle levering en goed advies bij vragen aan de balie. Tot op heden prima geholpen.

vakkundig, behulpzaam en probleemoplossend bedrijf

reageerde snel en behulpzaam via een goedwerkende Watsapp app. Bood gauw de benodigde informatie en zorgde ervoor dat ik mijn fout kon herstellen doodmiddel van gemakkelijk retourneren van een fout besteld onderdeel.

goede internet service

ik kon artikel gemakkelijk via i nternet bestellen en af halen in de winkel

Makkelijk, snel en duidelijk tegen concurrerende prijs

zie boven

Snelle levering van bestelde slangen. Goede kwaliteit.

snel en precies wat ik wilde hebben

GOED!!

Overzichtelijke website en goede prijsstelling artikelen

Snel kunnen vinden wat ik zocht en handig dat je de gewenste aflever datum zelf kan bepalen. Overzichtelijke website.

Goede communicatie en service

Boven verwachting hadden ze de pijpnippels die ik nodig had!

Juiste product op tijd geleverd

Juiste product op tijd geleverd. Overzichtelijke site

Geheel volgens verwachting

Netjes thuisbezorgd

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.