Goedkoop en snel geleverd

Online besteld en binnen een paar dagen geleverd met post NL

snelle levering maar veel te duur in verzendkosten

De online bestelling was snel geregeld. Maar bij het afrekenen schrok ik wel van de verzendkosten. Toen maar besloten om de bestelling zelf af te halen. Bepaalde buizen had ik op een lengte van 1 meter willen hebben, maar ze zijn alleen leverbaar op een lengte van 4 meter. Toch weer bijna 50 euro te veel uitgegeven.

kwaliteit en verder geen gedoe

kwaliteit en verder geen gedoe

Vriendelijke en behulpzame medewerkers met kennis van zaken. Daarnaast een ruim assortiment met altijd alle gewenste producten op voorraad.

Prima product

Goede levering en goede prijs en kwaliteit

Goede en snelle service

Alles volgens afspraak

snel verzonden

beste kwelitet

Goed afgehandeld

Was iets fout gegaan bij de levering, werd echter keurig gecorrigeerd.

Zeer deskundig en ervaren.

Ik loop binnen met m'n vragen en plannen en loop naar buiten met de materialen die ik daarvoor nodig heb. Over uitzoekpuntjes wordt ik later teruggebeld of krijg ik links naar de juiste artikelen beschikbaar in hun webshop in mijn inbox.

Super goed

Had een artikel verkeerd gekregen, volgende danh gelijk een nieuwe in huis. Top service

Goed geregeld snelle levering

alles na wens

alles na wens .ook de spullen die er bij zaten kreeg ik snel

duidelijke website en snelle en corrrecte levering

Goede service en altijd welkom voor vragen.

Personeel bij Wildkamp neemt altijd tijd voor je en denkt met je mee. Als iets niet goed (te groot, klein) je kunt altijd retourneren, service staat op nummer 1.

Prima en zeer snelle service

Prima en zeer snelle service

gedegen internetsite

snelle levertijden met goede communicatie

Verandering bestelling op zeer klantvriendelijke wijze opgelost.

Snelle levering, correcte afhandeling

Bevalt al jaren prima om zaken te doen met Wildkamp.

Meedenkers!

Verkeerde besteld, telefonisch geregeld en in de winkel omgeruild. Prima services

Zeer te vreden

Top hulp, advies en prijzen

Altijd goede adviezen met oog op wensen, mogleijkheden en kosten. En echt thuis in de materie. Normale bouwmarkten geven onder de maat advies. Wildkamp boven de maat.

groot assortiment snelle levering.

snel de juiste producten gevonden op de website en besteld volgende dag was alles binnen

Goed bedrijf met goed personeel en producten

Gezocht Gevonden Besteld Ontvangen Gemonteerd Klus geklaard

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.