The product was different from the picture on the website.

The product was different from the picture on the website. I waited a couple of days fro the product to deliver and the product was completely different from the pic of the website.

• Would you recommend us? No

lange wachttijd voor levering

Ondanks dat er op site stond dat het artikel voorradig was heb ik toch nog na contact opgenomen te hebben 3 weken extra moeten wachten op de bestelling

Goede hulp en service!!!

Contact met vestiging Veen loopt uitstekend!!

Snelle en correcte levering.

Alles snel, correct en goed verpakt geleverd.

Gemakkelijk en gewoon goed

1 aanmerking: Ik zou graag willen weten wanneer de artikelen geleverd worden en door welke vervoerder.

Mijn ervaring is in 1 woord GEWELDIG

Snelle en correcte levering

Grote keuze en veel voorradig

Via website snel gevonden wat ik nodig had. Afgehaald, waarbij als enig minpuntje is, dat ze daar niet konden zien of ik betaald had. Heb het via mijn mail laten zien (betaald via Ideal) wat direct akkoord was.

prima service!

prima service!

Erg goed, snelle levering

Snelle service goede prijzen

Goed en snelle levering

De beloofde levering precies op tijd

Supersnel

Vrijdags besteld ,zaterdags in huis .toppie

Telaat en niet wat ik heb besteld

Heb 50 m slang besteld in 2 x25m en krijg het in 3 stukken

Heel erg slecht

Bestelling verkeerd verzorgd. Niet geleverd op afgesproken datum. Dubbel moest ik betalen. Ik moet week wachten voor mijn geld terug te krijgen. Onlangs dit niet mijn schuld is.

waardeloos

Het was mijn eerste en tevens mijn laatste bestelling bij Wildkamp. Dinsdag was de leverdatum niest ontvangen de goederen zaten in de verkeerde auto zo werd mij verteld nadat ik gebeld had. Woensdag zou het zeker geleverd worden , niets ontvangen , bellen maar weer .en er bij gezegd dat ik het Donderdag voor twaalf uur bij de klant moest hebben anders ging de levering niet door. Donderdag om ongeveer half elf belde de chauffeur dat hij het niet vinden kon. hem haarfijn alles uitgelegd en na een klein uur waren de spullen op hun bestemming. Dat wil zeggen het was bij de poort gedeponeerd. Bij het uitpakken bleek dat de bestelling ook nog eens een keer incompleet was. Ik heb drie dagen mensen vrij gehouden om deze spoedklus te klaren .ondanks dat mijn email adres en telefoon nummer bekend waren bij Wildkamp heeft men niet één keer de moeite genomen om mede te delen dat de aflevering op genoemde dagen niet door kon gaan. dus Wildkamp voor mij de eerste en tevens de laatste keer

Prima bedrijf

Goed toegankelijke web site, duidelijke informatie, snelle levering

prima service en levering

De bestelling was vlot geleverd

Wildkamp, goede website om te bestellen.

Bestel al jaren bij Wildkamp en ben zeer tevreden over de snelle service en levering.

Afspraak = afspraak

Goede schriftelijke communicatie.

ruime keuze en snelle levering

het aanbod is enorm en levering gaat tegenwoordig ook snel. het retourbeleid kan nog wel wat verbeterd worden. Na de online aanmelding hoor je niets meer. Na het retourneren van je product hoor je ook niets meer. Dit kan veel beter geregeld worden

Netjes geleverd

Besteld en optijd geleverd

Goede website en snelle en adequate levering.

Op zoek naar een speciaal artikel bij Wildkamp terecht gekomen. Goede overzichtelijke site en snel gevonden wat ik zocht. Ook nog aanvullende informatie gevonden en later nog tweede herstelling gedaan. Beide leveringen zijn snel en probleemloos geleverd.

Snelle service!

Snelle service, goede prijs.

Mooi bedrijf met mensen in dienst die weten waar we het over hebben

Een betrouwbaar bedrijf waar ik al jaren mee samen werk.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.