Snelle service vlugge levering

Dag 1 besteld, dag 2 geleverd. Omdat 1 artikel niet op voorraad was ben ik gebeld en heb alternatief aangeboden gekregen, zodat de levering toch in een keer kon

niet afleveren bestelling

Door een fout in het huisnummer, hoe dat mogelijk was is mij niet bekend. Nu heb ik meerdere keren gebeld, maar na 4 dagen nog steeds niets ontvangen en niets van wildkamp terug gehoord.

Zeer snelle levering

Volgende weer

De artikelen zijn goed te vinden en te bestellen. De producten zijn goed. ( aansluiting sproeipomp en terugslagklep )

CV AANSLUITSET BESTELD

ORDER BESTELD EN BINNEN 24 UUR GELEVERD VOLGENS OPGAVE

ze zijn goed

ze zijn goed

Er zijn verbeter punten

Kan beter

Niet wat ik had verwacht.

Het leek mij zo duidelijk, pdf,je bekeken, telefoontje met jullie gehad. Maar helaas het was niet wat ik had verwacht. Gegeven: Grond om huis verzakt, rioolpijp (110mm) scheurt. oplossing. Flexibele pijp plaatsen. Ene kant uitgetrompt dat het over 110mm past andere kant schuift dan in de 110mm pijp met een afdichtings ring. Montage: De dunne kant bleek ook 110mm te zijn en past dan niet in de rioolpijp. Uiteindelijk maar een extra verbindingsmof geplaatst waardoor het beoogde schuifmof tot een minimum is beperkt.

Snel geregeld, afspraken worden nagekomen,transportlevermelding komt niet altijd overeen met leveringstijdstip

snel en vakundig geregeld

bestellen ging makkelijk, levering was volgens afspraak.

Op tijd geleverd

uitgebreid assortiment voor goede prijs

prima bedrijf, online maar zeker ook offline in de winkel in Drachten.

Alles op voorraad en ondanks een late bestelling toch de volgende dag (zaterdag) afgeleverd

X

Er zijn veel oplossingen aanwezig voor een probleem

Prima vakkennis aanwezig, zeer behulpzaam en mee denkend.

Snel en netjes geholpen

Super snel, correct en makkelijk

Alles naar wens, zo hoort het overal te zijn.

Uitstekende service

Komen hun beloftes na.

voorraad artikel als backorder verzonden zonder bericht

Onduidelijkheid in leveren. Enkele als voorraad betitelde artikelen besteld via webshop. Levering van de artikelen minus 1 artikel, dat als nalevering op pakbon vermeld stond, hetgeen een niet aangekondigde onaangename verrassing was. Daar dit onderdeel deel uit maakte van een installatie, kon de installatie niet door gaan en moest klant afgebeld worden. Dag later het missende artikel ontvangen.

prima in orde

zoals boven omschreven + snelle service

Alles volgens online besteld en goed en snel geleverd

Onze waskom kwam in 200 stukken aan, maar na het invullen van het serviceformulier hadden we binnen 1 dag een nieuwe in huis

goede service

meedenkend personeel

Goed geregeld.

Goed en snel geregeld.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.