Goede levering alleen met vertraging

Besteld voor 20:00 met de verwachting dat het de dag erna geleverd zou worden. Twee dagen later contact opgenomen waar het bestelde onderdeel bleef. Na wat op en neer gechat eindelijk het trackingnummer gekregen. Dag erop het deel binnengekregen. Eind goed al goed. Jammer van de vertraging.

Snelle en juiste levering biedt gemak

Praxis niets, Gamma niets, zwembadspeciaalzaak op vakantie. Wildkamp biedt oplossing en komt gewoon 3 zakken filterzand afleveren. Top!

Netjes en snel geleverd.

Heel tevreden.

Efficiënt en snel

Ook in de vestiging Enkhuizen prima geholpen

vlot geregeld

vlot geregeld.

Netjes en oprijd geleverd

prijs-kwaliteit toppie

snel gevonden en besteld

Goed produkt voor een schappelijke prijs

Ik heb de onderdelen makkelijk on line kunnen vinden en bestellen

Zeer snelle levering

Duidelijke website

Zeer snel gevonden wat ik zocht en super snel geleverd

Makkelijk en voordelig

Makelijk op de website te vinden en te bestellen en vervolgens in de winkel afhalen en betalen

Moesten alle internetbedrijven werken als Wildkamp, zou het een pak aangenamer zijn op het net.

Mijn eerste contact met dit bedrijf was een vraag om toelichting alvorens te bestellen. Deze werd mij prompt en correct geleverd. Daardoor was ik onmiddellijk gemotiveerd om mijn bestelling te plaatsen. De bestelling werd in de kortste keren geleverd en beantwoord voor 100 % aan mijn verwachting. Dit is leuk !!!

TOP

Sinds kort contact met Michael van de vestiging uit Nieuw Vennep. Is zeer betrokken bij mijn nieuwe projecten en komt zelfs op locatie. Dit word uiteraard erg gewaardeerd. Streven is om met Michael en Wildkamp verder zaken te gaan doen.

Uitstekende service.

Daar werken mensen met veel kennis van zaken en denken echt met je mee.

Het goede product op tijd geleverd

Werkte prima, zak filterzand keurig op tijd geleverd.

Slechte communicatie omtrent een 2e product, dat nageleverd moet worden.

Van de twee bestelde producten, moet er nog een worden nageleverd. Over de duur en wanneer dit is, is geen mededeling gedaan...

Slecht in het leveren van het juiste product en goed in de afhandeling

Product tot drie keer toe verkeerd geleverd gekregen. Aller vriendelijkste medewerking en contact met bereidwillige medewerkers.

Jammer van verkeerde levering

In eerste instantie verkeerde product ontvangen, na telefonisch contact is het juiste product alsnog opgestuurd. Helaas zonder retour formulier voor verkeerd verstuurde artikel. Ga de moeite niet doen product terug te sturen op onze kosten. Gemiste kans.

Snel het beloofde product in huis, helaas geen beschrijving voor montage erbij.

Ik ben tevreden, makkelijk bestellen en snel het beloofde product in huis. Prijs/kwaliteit prima. Helaas wist ik niet hoe het juist gemonteerd moest worden en moest ik hiervoor zelf op internet op zoek gaan, terwijl een kleine beschrijving vanuit het bedrijf wel wenselijk geweest was.

Er werd gevraagd, op welke dag wilt U de besteling bezord hebben.

Ik gaf op dat ik graag wil dat hij op maandag bezorgt zou worden , reden is simpel ben zaterdag niet thuis , en ja joor hij is op zaterdag bezorgt , dus had mijn buren 2 dagen lang een grote regenton in huis staan, dat is wat ik wilde voorkomen . Ps de bestelling was wel top.

Ik wil een artikel retour sturen, maar dit lukt niet

Ik wil een artikel retour sturen, maar dit lukt niet. Ik heb weliswaar een mail gekregen op mijn retouraanvraag. Daarin staat dat ik moet wachten op een RMA nummer. Dit is nu bijna een week geleden. Ik geef natuurlijk niet op. Maar ja, niet fijn dus als het je moeilijk wordt gemaakt om iets terug te sturen. Geen aanrader dus.

perfect en vlot ingepakt en afgehandeld

voor eerste maal besteld-alles vlot verlopen en zelfs opgebeld na de aflevering of alles naar wens was.Dit is pas perfecte afhandeling van een bestelling via internet

Prima spul

Ik zal het zeker aanbevelen

Komen het na wat ze zeggen.

Iets vergeten af te sturen . Er werd direct een bode ingeschakeld 👍

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.