Goed assortiment helaas zijn de prijzen niet allemaal goed teduur

Groot assortiment. Onderdeel snel geleverd. Redelijke verzendkosten.

Prima service. Prijs-kwaliteit is top.

Zeer vlotte service en met prijs-kwaliteit producten.

Goede service, snelle levering en fijn personeel.

loopt allemaal lekker gladjes

vlotte, deskundige behandeling van personeel.

snel en meestal in een keer compleet geleverd

bij vragen altijd telefonisch een snel en goed antwoord.

Duidelijke internetsite. Snelle levering

Optimale service ontvangen

Optimale service ontvangen.

Goede servies

Goede winkel, leuk personeel, je wordt goed geholpen

Goede winkel, leuk personeel, je wordt goed geholpen.

Goede winkel slechte bezorging

Als installateur kun je er goed terecht goede ervaring mee Alleen de bezorging van kleine artikelen laat de wensen over voor 20 uur besteld kan beter van de site gehaald worden.

Snel,goedkoop en goede kwaliteit

Snel geleverd goedkoop t.o.v. veel anderen

de bestelling liep vlot en alles klopte

ik had besteld via de webshop met als afleveradres wildkamp Veendam. dit was de eerste keer dat ik daar iets kocht. ik werd snel en vriendelijk geholpen en mijn spullen lagen er de volgende ochtend. keurig volgens de bevestiging!

Prima service en product zoals aangegeven

Prima service en product zoals aangegeven

Supersnelle levering van top produkt

Precies wat ik zocht en snel geleverd.

Betrouwbare leveringen, juiste kwaliteit

Leveringen zijn altijd volgens afspraak, met de juiste kwaliteit.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Goed en snel leveren

Prima levering

goede uitleg

goede uitleg

Snel geleverde kwaliteit

Volgende dag geleverd, keurig en goed verpakt.

Perfect!!

Goede prijs/kwaliteit. Fijne website. Top producten en ruime keus

Snelle levering mooie prijs en fantastische service

Goede prijs en snelle levering. De volgende dag al vroeg geleverd. Service is ook top twee dingen waren niet leverbaar uit het distributiecentrum en dit is gelijk verzonden vanuit een van de winkels. Ook was ik zelf een lengte regengoot vergeten bij mijn bestelling. Dit is netjes en zonder verzendkosten nageleverd. Dit noem ik nog eens service want het was mij eigen fout en ze zijn dit niet verplicht. Volgende bestelling zeker weer hier.

Ze denken even met.je mee

Er wordt op een positieve manier met je meegedacht over het doel van de bestelde artikelen

Bestelling goed en volgens afspraak verlopen

Bestelling goed en volgens afspraak verlopen Regenton voldoet

Duidelijke website en zeer snelle levering.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.