Slechte communicatie omtrent een 2e product, dat nageleverd moet worden.

Van de twee bestelde producten, moet er nog een worden nageleverd. Over de duur en wanneer dit is, is geen mededeling gedaan...

Slecht in het leveren van het juiste product en goed in de afhandeling

Product tot drie keer toe verkeerd geleverd gekregen. Aller vriendelijkste medewerking en contact met bereidwillige medewerkers.

Jammer van verkeerde levering

In eerste instantie verkeerde product ontvangen, na telefonisch contact is het juiste product alsnog opgestuurd. Helaas zonder retour formulier voor verkeerd verstuurde artikel. Ga de moeite niet doen product terug te sturen op onze kosten. Gemiste kans.

Snel het beloofde product in huis, helaas geen beschrijving voor montage erbij.

Ik ben tevreden, makkelijk bestellen en snel het beloofde product in huis. Prijs/kwaliteit prima. Helaas wist ik niet hoe het juist gemonteerd moest worden en moest ik hiervoor zelf op internet op zoek gaan, terwijl een kleine beschrijving vanuit het bedrijf wel wenselijk geweest was.

Er werd gevraagd, op welke dag wilt U de besteling bezord hebben.

Ik gaf op dat ik graag wil dat hij op maandag bezorgt zou worden , reden is simpel ben zaterdag niet thuis , en ja joor hij is op zaterdag bezorgt , dus had mijn buren 2 dagen lang een grote regenton in huis staan, dat is wat ik wilde voorkomen . Ps de bestelling was wel top.

Ik wil een artikel retour sturen, maar dit lukt niet

Ik wil een artikel retour sturen, maar dit lukt niet. Ik heb weliswaar een mail gekregen op mijn retouraanvraag. Daarin staat dat ik moet wachten op een RMA nummer. Dit is nu bijna een week geleden. Ik geef natuurlijk niet op. Maar ja, niet fijn dus als het je moeilijk wordt gemaakt om iets terug te sturen. Geen aanrader dus.

perfect en vlot ingepakt en afgehandeld

voor eerste maal besteld-alles vlot verlopen en zelfs opgebeld na de aflevering of alles naar wens was.Dit is pas perfecte afhandeling van een bestelling via internet

Prima spul

Ik zal het zeker aanbevelen

Komen het na wat ze zeggen.

Iets vergeten af te sturen . Er werd direct een bode ingeschakeld 👍

Hele goede eerste ervaring.

Eenvoudig bestellen via de site. Kreeg gelijk melding dat levering iets langer duurde dan gepland i.v.m. het niet op voorraad hebben van materiaal. Volgende dag gelijk melding dat zending onderweg was en zelfs van transporteur binnen welk tijdvak werd geleverd. Super, zeker aan te bevelen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

goed assortiment

Bij de vestiging sneek is de vooraad goed, we grijpen weinig mis. Condities zouden daarentegen wel iets beter kunnen

Zeer ervaren behulpzaam personeel

meedenken naar oplossingen.

Snelle en correcte afhandeling

Top bedrijf, kwaliteit en snelle levering.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Prima product en bezorging

Super service

Correcte prijzen, groot assortiment, personeel met kennis, zeer klantgericht

Goed personeel

Ben goed geholpen

tevreden maar niet geweldig

snelle levering, maar... weinig technische informatie veel verpakkingsmateriaal op dezelfde dag 2 orders geplaatst (mijn fout). had dit gemeld en verzocht om orders samen te voegen, maar helaas

prima bedrijf denkt graag met u mee

prima bedrijf denkt graag met u mee over wensen en ideeen

Prima en vriendelijk geholpen, denk mee voor een oplossing.

Van alle materiaal een ding op voorraad hebben, zal wel makkelijk zijn. Vooral met zomers en droog weer. Verder prima winkel met goed personeel.

Nooit geen probleem gehad

Netjes in 1 dag geleverd en goede kwaliteit

Snel en duidelijk

Gewoon zeer snel en zonder problemen mijn vorstvrije buitenkraan bezorgd gekregen.

Deskundig, vlot, betrouwbaar

Deskundig, vlot, betrouwbaar

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.