veel keuze en snel geleverd

veel keuze en snel geleverd

prima advies en prima service

prima advies en prima service

Duidelijke site, goede beschrijving van het materiaal, reeele prijs en vlotte levering

Ook als amateur/particulier Kun je door de goede beschrijvingen en de logische menustructuur, prima combineren Het was weer een kwestie van uitpakken, fitten/aansluiten en weer een klus geklaard De prijs is reëel en het was weer een vlotte levering met goede tracking

Netjes en redelijk snel geleverd.

Titel zegt genoeg.

Aanbevolen

Keurig op tijd en juist geleverd

Tevreden over de producten, niet over de levertijd

Bij alle producten die ik heb besteld stond vermeld "Werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!" Maar 1 werkdag blijkt in de praktijk 1 week.... Geen probleem voor mij in dit geval, maar ben daar eerlijk in. Vaak is levertijd wel belangrijk, als de werkelijke levertijd vooraf bekend is kan ik anticiperen met de planning.

TOP

Hele snelle levering en goedkoper als ergens anders

Mooie aanbieding snelle levering

Uitstekende service

Direct reactie. Goede service.

Was prima.

goed, duidelijk, en volgens afspraak afgehandeld

goed, duidelijk, en volgens afspraak afgehandeld

Ik was op zoek naar een passend onderdeel voor het maken van een nieuwe dakgoot afvoer en die heb ik bij Wildkamp gevonden.

duidelijke site

Snelle levering goede producten

Na telefonisch contact een bestelling geplaatst, perfect en snel geleverd.

Na telefonisch contact een bestelling geplaatst, perfect en snel geleverd.

fijne winkel, veel keus

Fijne winkel met enorme keus. internet bestelling gedaan en afgehaald bij de winkel. Zoek je iets specifieks dan zijn de medewerkers erg behulpzaam.

vriendelijk en redelijk deskundig

Bij vragen wordt ik goed en vriendelijk geholpen

Keurig bedrijf.

Klantvriendelijk goede deskundigheid zou wel graag wat meer meedenkendheid willen zien met de klant.

Goed werkend mar soms veel fouten kwa levering

Een fijne samenwerking met Wildkamp Heteren. Vanuit Dedemsvaart worden soms veel fouten gemaakt wat betreft de leveringen op locatie of onderdelen die missen!

Gaat goed

prima service!

Prima service zeker in het filiaal in Zaltbommel!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Overzichtelijke webpagina voor bestellingen. Snelle levering, echter jammer dat een nalevering ook op een ander factuur komt dit is erg lastig om te verwerken als je met 1 inkoopbon werkt waar een inkoop bedrag op staat.

Top bedrijf.

Weinig commentaar, weet altijd alles te vinden in de webshop. Duidelijk en gemakkelijk.

OK

Alleen jammer dat ze niet in iedere vestiging dezelfde voorraad hebben Vond alleen het versturen echt minder. Bestel zaterdag vraag om dinsdag te leveren. Komt het om.half zes pas Was ik niet blij mee

Goede producten en netjes geleverd

Goede producten

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.