Erg goed en snel

De leveringen en voorraden via de site zijn erg goed en snel geleverd

Op tijd geleverd

Product was er snel. Had in een envelop door de brievenbus gepast dus kon wat groener en goedkoper als je het vanuit duurzaamheid beschouwt. Was nu een hele doos voor een plugje van 25mm

Ook voor particulieren een fijne winkel. Service top!

website is goed

levering kan beter (zie beneden)

mijn ervaring zijn prettig en goed.

zoals ik hier boven al schreef vind ik de omgang met het personeel goed en prettig, de deprijs vind soms wel aan de hoge kant.ach maar je kunt ook niet alles hebben.

Goed werk!

Alles viel samen en dat was precies de bedoeling.

Prima hoor

Goed geleverd

Super correct en klantvriendelijk; scherpe prijzen

Goede service en fijne begeleiding. Je wordt goed geholpen

orders kunnen terugvinden op de site

fijn zou ik vinden als we order plaatsen op de site, we dit snel terug kunnen vinden op de site.

Altijd goed geholpen en goed product.

Via website besteld en keurig en snel geleverd. Top.

Doorvoer 50mm

Bestellen en het staat klaar. super

Goed assortiment, redelijke prijzen, snelle levering

Goede ervaringen gehad

Wildkamp terwolde staat altijd voor ons klaar

Lopen net wat harder voor je. Fijn bedrijf, ga zo door.

De bestelling werd snel geleverd en de service was erg goed!

Geven advies, maar geen garantie

Hebben advies gegeven met 100% overtuiging. Maar als het niet klopt, zijn ze niet thuis.

Tevreden

Klantvriendelijk

Ik wordt ten allertijden uitstekend geholpen in Hoogeveen

Gastvrijheid! Dat stralen de heren bij Wildkamp uit, ze helpen je direct op een enthousiaste en vakkundige manier. Iets om trots op te zijn en wat zeker niet gewoon is. Bij andere vestigingen wel andere ervaringen gehad.

Klantvriendelijkheid en vakkennis is helemaal top

De klantvriendelijk en vakkennis is erg goed. De bestellingen worden prima op tijd geleverd en het assortiment is groot. Wel zijn de prijzen hoger als bij de concurrent. Wij zijn heel tevreden over Wildkamp.

prima contact persoon Jan Meijerink

veel op voorraad en anders de volgende morgen op het filiaal l aanwezig

Besteld, betaald produkt niet aanwezig

Op vrijdag jl. pomp bestelt en betaald die op website als beschikbaar stond vermeld op locatie Zutphen. Vervolgens bevestiging ontvangen via email. Zaterdag ochtend naar Zutphen gereden op pomp op te halen bleek pomp niet aanwezig. Nogal nonchalant werd ik weggestuurd met de opmerking dat ik maandag wel gebeld zou worden. Resultaat project op zaterdag niet kunnen uitvoeren en maar wachten wanneer pomp wordt geleverd

Probleemloze spoedige levering

Snelle vlotte levering

Snelle vlotte levering

Slecht. En meestal super

In de winkel, (wehl)= super, goed advies, behulpzaam. Online=drama. Welke idioot regeld die verzending? Het kan werkelijk nóóit op tijd, meestal, nu ook, ligt het op een pakketpunt. Als ik het op wil halen rij ik wel naar de vestiging, regel gewoon een pakketpunt verbod. Die knuppels zijn simpelweg te lui om onze weg in te rijden.

Maakt waar en afspraak word na gekomen

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.