Pluspunten

Best service ever en enorm klantvriendelijk,ik ben alvast een ontzettend tevreden klant!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

beter communiseren

men niet verniks naar geleen laten komen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles netjes en snel geregeld

Pluspunten

goedkoop snelle levering

nvt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

groot assortiment

Doorgaans doe ik mijn bestellingen bij een concurrent (Becx in Moergestel), maar soms moet je andere partijen ook een kans geven. Ik heb 3 bestellingen geplaatst in 1 week tijd (2x via webshop en 1x fysiek in een filiaal). 1. Bestelling via de webshop gedaan op 21/04. Alle onderdelen op voorraad maar deze bestelling is nog steeds niet volledig nagekomen (het is nu 6 mei). 1e keer niet geleverd op de dag volgens afspraak, 2e keer is slechts een deel geleverd. Pakbon was niet compleet en nalevering was niet aangegeven. 3e poging na bellen van mij waren jullie de order vergeten (?!) ondanks belofte. 4e poging zou 3 mei zijn met mogelijke uitloop naar zaterdag 4 mei. Wederom niet geleverd. Bij contact met Wildkamp leggen jullie de bal bij PostNL, terwijl jullie gewoon een etiket fout hebben gemaakt volgens PostNL. 2. Bestelling in het filiaal in Rijen. In eerste instantie zeer onvriendelijk geholpen oimdat ik een tuintekening als referentie had meegenomen. Medewerker zei tegen een andere medewerker 'hier heb ik er weer 1'. Ik heb deze tekening alleen meegenomen ter ondersteuning van mijn vraag/productverzoek. Uiteindelijk heeft de medewerker wel alles kunnen leveren. Maar het begin was erg stroef, nodigt niet uit om terug te gaan. 3. Bestelling via de webshop Deze levering is niet aangekomen op de afgesproken dag. Uiteindelijk wel geleverd. 1 product was overigens zwaar beschadigd (bovenkant kapot), ik heb daar niets over gezegd (via concurrent is sneller dan bellen met

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Snel geleverd. Geen probleem bij retouren.

Pluspunten

goede service

?

Genuanceerder productbeschrijving.

Pluspunten

de bestelling was er eerder dan verwacht, telefonische adres gewijzigd, allemaal geen punt

Pluspunten

snelle levering en product is precies wat ik dacht dat het was

Pluspunten

snelle levering , bedrijf in Soest ziet er zeer netjes uit

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel in de winkel

In ons geval was een handleiding voor installatie handig geweest en die zat niet bij de pomp

Pluspunten

Particulieren kunnen hier ook gereedschap en materialen kopen, die voor de professionele markt bedoeld zijn en welke niet te vinden zijn in de gebruikelijke DHZ-winkels.

Wanneer je de bestelling laat bezorgen bij een filiaal om af te halen, krijg je geen bericht dat het klaarligt. Dat zou wel prettig zijn.

Pluspunten

Snelle accurate levering

Pluspunten

Pluspunten

Product van goede kwaliteit en tegen een prijs die zeer scherp was. Ik hou de aanbiedingen in de gaten.

Pluspunten

Snel en volgens afspraak geleverd. Bestelproces verliep vlot

Achteraf kunnen betalen zou handig zijn!

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.