2 sterren: slechter dan verwacht

Service

Pluspunten

Duidelijke omschrijving op de site. Komplete levering, dus niets meer na- of bij bestellen. Super snelle levering in mijn geval de dag na bestelling ophalen op de aangegeven lokatie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

N

Geen bericht ontvangen over de levering Werd te laat bezorgd aangezien ik het product voor een klant nodig had

Pluspunten

duidelijk en snel bestellen. Vlotte levering

Ivm goede vrijdag kwam de bestelling niet de volgende dag. Helaas hier geen bericht van ontvangen waardoor de geplande werkzaamheden niet door konden gaan.

Pluspunten

Snelle bezorging.

Pluspunten

ruim assortiment

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers.

Dieper assortiment: meer verschillende nevel sproeiers, ook in metrische maten, meer verschillende maten muurbeugels op voorraad (ook 60 millimeter), minder gedoe om een fatsoenlijke prijs(afspraak) te krijgen, en betere prijzen.

Pluspunten

leveringen zoals afgesproken Korte levertijd

Pluspunten

Goed geholpen, snelle levering.

Pluspunten

Ik vond het product wat ik nodig heb.

Nauwelijks iets. Levering was iets later dan verwacht maar dat was geen probleem. Een pallet waarop de producten geleverd zijn zou nog opgehaald worden voor hergebruik neem ik aan. Is niet gebeurd dus ik gooi het weg

Pluspunten

Goede samen werking alles is bespreekbaar levering op tijd Zijn mensen waar je kunt opbouwen Goede telefonische afstemming en komen afspraken na Klant wordt als een koning behandeld

Gaat goed met de medewerkers waardoor je geen verbeterpunten of tips hebt

Pluspunten

alles prima verlopen

geen

Pluspunten

Snel , en correct en netjes.

Pluspunten

Service

Pluspunten

Dit bedrijf doet wat het beloofd voor een goede prijs.

Pluspunten

Snelle verzendig en veel keus!

Pluspunten

Profesioneel, snel, behulpzaam, vakkundig, schoon,

Pluspunten

Was perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De door ons bestelde slanghaspel is een teleurstelling. Hij kwam onder het stof aan, de koppelingen lekken en de onderdelen zijn gecorrodeerd. Reageren niet op mijn reclamatie.

Ik zou het waarderen als ik mijn product kosteloos kan terug sturen. Onduidelijke communicatie en afhaal afspraak. En nu blijkt ook de dichtsbijzijnde vestiging gesloten.

Pluspunten

Snelle afwikkeling bestelling

Pluspunten

Snelle levering. Goed spul

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.