goed gemotiveerd personeel bij de vestiging Zaltbommel

Altijd keurig geholpen en meedenkend personeel

Snelle bezorging, maar die verpakking… waarom

Ik ontvang een klein terugslagklepje, prima op tijd. Maar kijk nou naar de verpakking. Er hadden er 30 van dezelfde klepjes bijgekund. Is dit nodig?

Blije particulier

Het was m'n eerste bestelling bij Wildkamp. Ik meende dat het een groothandel was, maar bleek ook voor particulieren een aantrekkelijke zaak.

goed product, afspraken nagekomen

prettig geholpen

Ik word altijd goed geholpen aan de telefoon in Enkhuizen.

Wildkamp B.V. is een fantastisch bedrijf dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt.

Wildkamp B.V. is een fantastisch bedrijf dat een breed scala aan producten aanbiedt. Ik ben erg onder de indruk van hun uitstekende klantenservice. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn. Wat ik echt waardeer aan Wildkamp B.V. is de hoge kwaliteit van hun producten. Of ik nu op zoek ben naar gereedschap, bouwmaterialen of tuinartikelen, ik weet dat ik bij Wildkamp B.V. altijd producten van topkwaliteit kan vinden. Ze hebben een uitgebreid assortiment en ik kan altijd vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten. Daarnaast is de website van Wildkamp B.V. zeer gebruiksvriendelijk. Het is gemakkelijk om producten te vinden en te bestellen, en de levering is altijd snel en efficiënt. Ik waardeer ook het feit dat ze regelmatig nieuwe producten toevoegen aan hun assortiment, waardoor ik altijd iets nieuws en spannends kan ontdekken. Kortom, ik kan Wildkamp B.V. ten zeerste aanbevelen. Of je nu een professional bent op zoek naar hoogwaardige materialen of een particulier die op zoek is naar tuinartikelen, Wildkamp B.V. heeft alles wat je nodig hebt. Hun uitstekende klantenservice, kwaliteitsproducten en gebruiksvriendelijke website maken van hen een topkeuze.

Groot assortiment en speciale spullen snel te leveren

Snelle reactie, goed geholpen

Ik had nl mijn order af laten leveren bij een centraal punt/magazijn, tot zover geen probleem, maar nergens staat op het pakket dat de order afkomstig is van wildkamp, maar iets van safeware house oid

Top geregeld

Overzichtelijke site/webshop. Alles volgens afspraak nagekomen!! Vlotte levering

Snelle en in een keer goede levering

Wat een geweldige service

Ik word altijd heel goed geholpen in deze winkel. Klasse!

UITSTEKEND

Snelle levering en een groot assortiment.

Duidelijk en een goede kwaliteit

Er is kennis van zaken bij het filiaal, verder is de website duidelijk.

Prijs kwaliteit Prima

Prijs en kwaliteit prima

Alles op voorraad, snel geleverd

zeer gemoedelijk en vriendelijk

Super service

Snelle en betrouwbare levering als altijd. Geen enkele service is een probleem. Aardig personeel.

Zeer goed geholpen

Andere partijen kwamen met dure en niet helpende oplossingen. Bij Wildkamp zijn we snel en deskundig geholpen. De geadviseerde oplossing was niet alleen zeer goed werkend, maar ook nog eens goedkoper dan door anderen geadviseerde oplossingen.

Ruim assortiment en prima service

Dik tevreden

Heel veel op voorraad

Altijd goed ! En snelle levering. Ik heb al veel besteld ! 1 keer een vergissing die werd nog sneller opgelost ! Dank je wel

Erg tevreden

Snelle levering en goede service.

Ruim assortiment

Ruim assortiment en betaalbaar

snel geleverd

Supper vriendelijk en correct bedrijf

Met name complimenten over vestiging in Vriezenveen Altijd supper advies!!

Helemaal goed

Precies wat ik zocht. En...snelle levering.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.