Goede kwaliteit prijsverhouding

2x het verkeerde produkt

de website komt niet overeen met wat er geleverd wordt en het computersysteem in de winkel is een drama.

prima bedrijf/website /winkel .

geeft duidelijk aan wanneer geleverd word en is toegankelijk en bereikbaar.

Eerste keer dat ik iets besteld. Snel en correct geleverd

Makkelijk bestel proces en snel geleverd.

top

Nette bediening, goede poducten!

Snelle Service

Het leveren van artikelen t.b.v. een storing gelijk ophalen en achteraf de inkoop regelen is top, en scheelt zoveel tijd

Fijn bedrijf, behulpzaam, vriendelijk personeel

Goed advies, denken mee en je wordt altijd goed geholpen !

Omdat ik een rekenfout had gemaakt moest de bestelling aangepast worden. Dat ging goed maar de extra items kwamen wel apart, maar zonder verzendkosten.

gewoon goed

gewoon goed

Uitgedroogde klemmen

Zelfklevende klemmen gekocht, plakt slecht tot helemaal niet. Zelf maar Tesa band erbij gehaald om het geheel te kunnen plakken.

Uitstekende service, en vriendelijk

prima service en vriendelijk personeel

Uitgebreid assortiment, snelle levering en ze denken met je mee

Goede ervaringen

levering perfect zoals afgesproken

Zeer goede ervaring, ook in het verleden

heel goede service

heel goede ervaring

Goede spullen, snelle levering

Handige webshop om te bestellen Eigenlijk altijd snel geleverd, je kan zelf bezorg dag kiezen.

gewoon goed!

gewoon goed levertijd perfect!

Er is altijd een oplossing.

Ik grijp nooit mis bij Wildkamp.

Op voorraad. Snel verstuurd en geleverd. Perfect

Giede kwaliteit prijsverhouding

X

heel goed

goed kundig en prettig personeel

Goed product

Keurige klantenservice en beloofde levering in uitstekende kwaliteit

Nooit eerder van Wildkamp gehoord. Ben niet zo'n doe het zelver. Via google gevonden. Had manchetten nodig voor verwarmingsbuizen. En die hadden ze. Niet duur. Snel in huis. Helemaal tevreden.

Goede sales!

Niet alle online bestelde artikelen waren vanaf 1 locatie beschikbaar, daarop heeft de sales er alles aan gedaan om de artikelen op tijd te leveren. Wat gelukt is

goede service

Niet goedkoopste, maar als uitval basis zeer geschikt

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.