Goed personeel, goede retour en ruim assortiment wat niet in de winkel aanwezig snel leverbaar

Juiste item, snel geleverd

Makkelijke website, snelle levering

Was goed , wel nodige aandacht nodig gehad.

Met nodige inspanning was het goed.

Snelle levering.

Snelle levering en ruime keus aan producten.

Doen wat ze beloven en snel

Prettig geholpen en alles was snel geregeld

Klant vriendelijke

Service en werknemers zijn goed. Prijzen mogen we graag wat meer korting ontvangen.

Altijd snel en behulpzaam

Wilfred is mijn aanspreekpunt. Ook bestellingen buiten pakket zet hij altijd weg bij de juiste mensen. Nog nooit iets verkeerd geleverd gehad. Ook zijn de vooraf gegeven levertijden altijd accuraat en nooit te lang. Dit is bij andere leveranciers wel eens vervelend.

Mijn ervaring met wildkamp is gewoon goed

goede en snelle service, vak bekwaamheid.

Snelle levering, goed product

Duidelijke uitleg aan de telefoon

Goede service!

Fijn personeel en flexibel.

Keurige behandeling

Denken mee met de klant om een probleem op te lossen.

correct

bestellingen steeds op tijd en volgens afspraak geleverd

Zeer goed contact en service bij bijzonderheden

De levering van de producten bevat weinig tot geen fouten. Mochten er wijzigingen zijn in onze bestellingen en een retour/credit gewenst is, wordt dit zonder enige moeite kordaat opgelost. Zodoende zeer tevreden over de samenwerking.

Goede leverancier ,behulpzaam vriendelijk, meedenkend

Betreft locatie Geleen

Goed advies

Ik had spullen online besteld. Bij het ophalen werden er nog wat vragen gesteld over waarvoor ik het ging gebruiken en of het in die situatie wel toepasbaar was. Goed advies van kundig personeel.

prima geholpen

Snelle en juiste info.

GOED

goed geregeld.

Super.

Product perfect ingepakt en de aankomsttijd volgens afspraak

deskundig en altijd uiterste best om goed advies te geven.

Uit voorraad directe levering, de volgende dag al in huis.

Bezorging is waardeloos

De artikelen zijn niet bezorgd op mijn aangegeven adres en kom niet aan dat er niemand was want dat is niet zo ten eerste hebben we camera ten tweede was de roldeur open omdat ik zelf daar aan het werk was ze zijn NIET langs geweest

Gewoon doen wat ze beloven

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.