Pluspunten

We werden keurig te woord gestaan door 'n beleefde jongeman .en het geen dat besteld was lag klaar.

Bij het bestellen via internet,kreeg ik de melding dat het geen wat ik wou bestellen. ( Worteldoek ) een levertijd had van 30 dagen.dus toen maar naar Purmerend .daar werd gezegd dat ze het niet konden begrijpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

?

?

Pluspunten

groot assortiment en zeer snelle levering

geen

Pluspunten

Prima service de klant vraagt om op een bepaalde datum te bezorgen en het wordt geregeld.

Geen verbeterpunten te melden.

Pluspunten

Alles keurig op tijd geleverd. Verder duidelijke communicatie.

In eerste instantie via de zoekfunctie het artikel niet gevonden, In tweede instantie via een link van een andere site het artikel wel gevonden. Vond het vreemd en verwarrend.

Pluspunten

Goede service, kwaliteitsproducten

Pluspunten

Netjes terug gebeld nav van een vraag (men moest even het antwoord uitzoeken)

Doordat technische vragen direct doorgezet worden naar een 'filiaal' kan men sommige vragen niet beantwoorden (het product was daar niet op voorraad). Technische vragen zouden ook in het hoofd filiaal afgehandeld kunnen worden.

Pluspunten

lijkt dat ze een grote voorraad hebben. snelle levering.

indien er betere kortingen op de "niet onderhandelde groepen" gegeven worden kunnen er andere artikelen mee besteld worden.

Pluspunten

snelle levering en goedkoop

Pluspunten

komen afspraken na, zijn attent

Pluspunten

Prima snelle levering. Ook is er verschillende keuze in formaten

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering is wat traag, maar opmerkingen worden wel goed opgepakt. Product zelf zat in een doos die eigenlijk te kleine is, het lijkt erop dat dit ene retour product betreft. Heb het nog niet uitgeprobeert, maar aangezien alles er nieuw uitziet en nieuw ruikt ga ik er vanuit dat alles naar behoren werkt.

Misschien is het een idee om het bestelde product direct te versturen bij bestelling? OF als het wat langer duurt daarover te informeren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wij hebben helemaal niets besteld bij Wildkamp. Onze buurman wel! En Wildkamp heeft onze adres gegevens er gewoon klakkeloos aangehangen. De materialen en factuur kwamen dus keurig bij ons binnen. Bedankt hiervoor en deze uitnodiging.

Controleer in vervolg de adresgegevens iets beter van wie wat bij u besteld a.u.b.

Pluspunten

snel, behulpzaam, omruilen geen probleem

Pluspunten

nette prijs en snelle levering

geen

Pluspunten

Je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Ik werd aardig en vrij snel geholpen. Prima bezorgtijd, alles ging heel soepel.

Pluspunten

Goede mondelinge voorlichting en snelle levering.

Houden zo!

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.