Pluspunten

Je wordt goed geholpen en ze weten waar ze mee bezig zijn

Pluspunten

Duidelijke website met voldoende productinformatie. Snelle bestelling en bezorging.

Pluspunten

goede site snelle levering en volgens afspraak

ga zo door

Pluspunten

levering snel en correct ontvangen

Heb iets besteld van S-lon; daarvan niet hele (verzendbare) assortiment on line te bestellen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

artikel van bijna 30 euro in de winkel niet voorradig als je dan particulier bent moet je toch nog verzendkosten betalen.

Pluspunten

mooie , duidelijke website

catalogus voorzien van prijzen, moet nu toch weer naar website toe voor informatie over de prijs om artikelen te vergelijken. kan dan beter meteen op de website gaan zitten zoeken zonder de catalogus te raadplegen.

Pluspunten

Deze beoordeling is gebaseerd op het filiaal Emmen Goeie sfeer Prettig personeel Verstand van zaken Nemen de tijd voor uitleg.

Iets te veel verloop in het "jonge" personeel, zodat kennis van de producten niet bij allen aanwezig is. Wordt trouwens wel goed ondervangen door de vaste garde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Top op tijd en kwalitatief uitstekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, levering comform afspraak

bruto prijzen zichtbaar die ik bij bepaalde artikelen hoog vind. Ik begrijp dit volledig, alleen wanneer ik online bestel is het lastig wanneer dit buiten kantooruren is. Dit vormt voor mij een blokkade om een bestelling in de zetten.

Pluspunten

Website duidelijk, levering snel en goed

geen

Pluspunten

Goede producten

Pluspunten

goed en snel geregeld

Pluspunten

Super service. snelle levering

Pluspunten

Goede en zeer snelle service. Ook telefonisch contact gehad. De medewerker aan de lijn heeft mij goed geholpen met mijn probleem

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Ze blijven doorvragen tot duidelijk wat de klant eigenlijk wil en komen met ideen.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.