Pluspunten

Goede kwaliteit Snelle accurate levering Niet goedkoop, maar gratis zending compenseert dit voldoende Toezending factuur per mail is een plus

Pluspunten

Veel op vooraad grijp niet vaak mis anders vaak de volgende dag aanwezig.

Pluspunten

Snelle afhandeling van problemen of mancos

Pluspunten

Prima levering, tijdig en juist. Geen verzendkosten zoals vele andere wel hebben voor dit bedrag (50 Euro)

Pluspunten

Pluspunten

goede afhandeling. Duidelijke info wbt verzending.

duidelijker website

Pluspunten

Snel en goed.

Pluspunten

Goedkoop product en goedkope, correcte levering

geen

Pluspunten

Snelle reacties en razendsnelle verzending

Milieuvriendelijke verpakking zou fijn zijn. En niet verpakken in veel te grote dozen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment snelle levering

Pluspunten

Duidelijke omschrijving en de volgende dag in huis

Duidelijk maken met wie de vervoerder is bijv. postnl,DHL of DPD. Het is vaak regio gebonden of een vervoerder kwaliteit heeft met bezorging.Ik heb bijv,hele slechte ervaringen met DHL en goede ervaringen met Postnl in mijn buurt.

Pluspunten

super goedkoop en snelle levering

Pluspunten

goed advies, ruime keuze en snelle levering

Pluspunten

snel en efficiënte service

Pluspunten

Goede service en producten van kwaliteit in het assortiment. Staan altijd garant voor de klant.

Pluspunten

duidelijke site om keuze te maken snelle aflevering. product voldoet aan verwachting

Pluspunten

Veel artikelen op voorraad en een snelle levering

Pluspunten

Goed personeel Terwolde filiaal. Ik kom er al van jongs af aan. Ben nu 45 ... Wildkamp zelf is erg mee gegaan in de zakelijke markt. Ze kunnen nog niet met alle product groepen mee met andere groothandels. Maar gaat wel met sprongen vooruit. Levering met onze eigen pakbonnen door jullie gemaakt , staat nog enkel foutje op. Maar toch. Respect. Leveringen. Ook erg snel. We zijn plannen aan het maken om 100000 artikelen toe te voegen van jullie. Harold filiaal Terwolde gaat daar mee helpen. Geweldig. Webshop zelf. Is erg mooi en overzichtelijk. Maar zit er ook bijna dagelijks op te neuzen.

wij als Deltaline en Bluemink water techniek zouden graag een digitale geschiedenis zien op onze pagina in jullie webshop. Bestellen via mail en telefoon. Staan er niet op. Alleen de orders die we rechtstreeks in de shop bestellen wel

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Prima service en zeer snelle levering.

Pluspunten

veelzijdig en snel

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.