Kon spullen afhalen in de winkel en werd ook netjes geholpen met mijn vragen.

Altijd op tijd

zeer correcte en snelle levering

goede service, zowel op internet als op locatie

super vriendelijk personeel

Snel antwoord op mijn vraag, alles netjes afgeleverd.

Is makelijk bestellen en leveren ook goed

Mijn spullen waren op voorraad en lagen netjes klaar bij het ophalen.

Werd heel vlot en correct geholpen. Fijne zaak.

Snel geleverd makkelijke site

Een put rooster besteld, helaas niet goed gemeten en een andere besteld die was er ook weer de volgende dag. De ene tegen de andere geruild zonder problemen. Top service

Prima materialen, snel geleverd voor een

Prima materialen, snel geleverd voor een

uitstekend

zowel de producten als de levering zijn uitstekend

Goede servise.

Goede servise en goede afhandeling.

Altijd goede service en deskundigheid

Altijd goede service en deskundigheid

Lekker goed EN snel!

Maar wat een BELACHELIJK GROTE verpakking!! Het kon in een envelop en dan gewoon via de brievenbus. Nu moest in aanwezig blijven voor ontvangst.

Goede service, klantvriendelijk, en heel veel toepassingen op gebied van kunststof (pvc) leidingen en appendages.

snel geleverd

duidelijke webshop

goed en betrouwbaar maar niet goedkoop

Goed en betrouwbaar maar niet goedkoop.

Goed, en gemotiveerd personeel

Prima, jongens denken goed mee, fatsoenlijk sortiment in Wehl.

Goede service, snelle levering en prijzen zijn goed.

De app en ook de chat functie werken beide goed. Erg handig voor als er vragen zijn tijdens het werk.

Omschrijving niet juist, daarom onbruikbaar product ontvangen

Met behulp van een loodgieter dit product besteld. De diameter die ik zoek is moeilijk te vinden dus bestel ik het, ondanks dat de verzendkosten hoger zijn dan het artikel zelf. Bij levering is de maat niet overeenkomstig met wat op de website staat. Dus heb ik gebeld naar Wildkamp. "nee, maar de maat op de website is voor het totale putrooster, niet alleen voor de deksel die u aangeschaft heeft". Slechte omschrijving waardoor ik meer dan 10,- voor niets heb uitgegeven. Levering was overigens wel snel, dat dan weer wel

Altijd vriendelijk geholpen !

Altijd perfect voor elkaar een bedrijf dat nog is een keer wat meer voor je wil doen!

Niks mis mee

Goed volgens afspraak

snel geleverd

snelle leveringen en veel op voorraad!

Prettig bedrijf met behulpzame mensen

Als je even niet goed wijs wordt uit de website wordt je vriendelijk en terzake kundig geholpen door de helpdesk.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.