goede kennis van zaken

prettig

Snelle service prima

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Top

Speciaal onderdeel voor een pomp was op voorraad en de volgende dag al geleverd.

Goed en snel volgens afspraak geleverd

Goed en snel volgens afspraak geleverd

Goede service, goede voorraad en betrouwbaar

Goede service op de vestiging, materiaal goed te vinden via webshop snel leverbaar van voorraad artikelen

Goed voor elkaar

Behulpzaam, stand van zaken niets is hun teveel vriendelijk personeel.

Prima leverancier!

Men heeft de juiste artikelen en die zijn heel eenvoudig te bestellen en af te halen!

bestelling niet geleverd

bestelling om onbekende reden niet geleverd

Uitgebreid assortiment en veel op voorraad

Uitgebreid assortiment en veel op voorraad

Altijd goed geholpen met water en ook elektra .

Advies en lichtplan laten maken voor LED verlichting in werkplaats. Alles perfect geregeld en geleverd.

service en bestelling is goed verlopen

goede service

Sinds nieuwe sorteercentrum niet beter geworden.

Levering 9 op 10 zeker NIET de volgende dag...

Blij met onze veer belaste voetklep

Gisteren op onze tuin "TUIN VAN VERBINDING AMERSFOORT" de nieuw veerbelaste-voetklep-messing uitgeprobeerd Alles werkt weer perfect Wildkamp Soest bedankt voor het meedenken Tuin van Verbinding Amersfoort

lange besteltijd en levertijd per email is incorrect

bestelling is geplaats en duurt 4 werkdagen. Helaas geen levering na 4 dagen en ok geen bericht. toen maar even gebeld: Antwoord ik zoek het uit en bel U terug. Helaas niet teruggebeld. Toen de volgende dag weer gebeld: Oh we zijn er mee bezig U moet nog even geduld hebben......Tja

doen wat ze beloven

doen wat ze beloven gaat altijd goed, al jaren klant, nooit gedoe gehad

slecht

Putdeksel met betonrand besteld. 1e keer alleen putdeksel geleverd 2e keer betonrand met putdeksel geleverd, maar niet volgens online bestelling. Putdeksel besteld zonder tekst aanduiding. Uit nood toch maar geplaatst.

Professionele werking !

Aanrader

Makkelijk en snel

Makkelijk, snel en tegen een redelijke prijs.

Alles netjes verlopen ook de communicatie Via de mail

groot assortiment

zeer makkelijk bestel baar via web winkel, bijna alles uitvoorraad bestelling klopt altijd prima ga zo door

ik ben tevreden met het aanbod en alles is anders snel binnen

Goed advies

Prettige medewerkers die goed advies geven.

Vriezenveen is top bedrijf door Jan Meijerink

Supper goed advies met goede korting staffels

Simpel wat ik besteld heb is keurig afgeleverd

Zie boven

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.