Prima service en snelle levering.

Goed, gemakkelijk te bestellen en ze komen de afspraken na

Makkelijk bestellen en snelle levering

Altijd perfect geholpen en ze denken mee.

Waar we ook zijn in het land , als ik iets speciaals nodig heb regelen Tim en Eric Wildkamp Purmerend dat het klaarligt op m’n route .

Makkelijk bestellen en af te leveren

Goede en makkelijke website en dus te bestellen. Goed op afspraak afgeleverd. Het enige nadeeltje is de transportkosten. Waarschijnlijk omdat andere leveranciers altijd gratis leveren.

Ik ben dik tevreden

Vakkundig advies

Duidelijke webshop en goede winkel

Prima afwikkeling garantiekwestie

Gewoon normaal bedrijf dat doet wat is afgesproken.

Goede service en openingstijden

Goede service maar helaas kan wildkamp niet altijd met prijs mee waardoor ik meerdere leveranciers moet hebben

Precies wat ik zocht, snel bezorgd

Er is ruimte voor verbetering

Wildkamp heeft veel produkten, maar de catalogus kan beter worden beschreven. Bijvoorbeeld de koperen pijp zit op rol maar dat is niet beschreven in de catalogus; als je dan een recht stukje nodig hebt krijg je een gebogen stuk, maar daar heb ik niets aan. De bestelling wordt (als niet alles er is) in delen uitgeleverd; dat lijkt klant vriendelijk maar is het niet. Recent kreeg ik drie dagen achter elkaar een chauffeur hier langs. Dat verstoort mijn werkritme, is milieu onvriendelijk, en je verliest het overzicht wat er nu wel of niet is geleverd

Wildkamp Winsum speelt goes in op onze vragen.

Goed service

Rubberen verloop besteld, vrije snel geleverd.

Voor particulier veelste duur!

Het assortiment is groot, veel kennis. Alleen jammer van het active anti particuliere beleid. Wel 50%-100% duurder dan diverse andere winkels waaronder warmteservice. Koop er echt alleen maar als het ergens anders echt niet te krijgen is.

Prima mensen in Aalten! En voor dhr Leo 10 punten.

Helder overzicht van productinformatie

Ruim assortiment en duidelijke website

altijd goed qua kennis

goed kennis van de producten. en zeer klant gericht

Wat je besteld komt op tijd binnen.

Snelle levering en goede service!

Snelle levering van mijn bestelling. Gode service en vriendelijk geholpen.

goede leverancier

Duidelijke website. goedeprijzen, snelle levering.

supergoede service

zeer goed vakbekwame mensen

Prima leverancier

Goede artikelen en assortiment.

Prima, geholpen en uitleg gehad

Goede uitleg en prima geholpen

Vrijdagochtend bestelling gedaan, zaterdag werd het geleverd. Helemaal top

Goede en snelle service.

Zij weten wat ze verkopen. goede kennis over de producten.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.