Zeer snelle levering, goede beschrijving online.

Vond precies wat ik zocht. Goed prijs en snelle levering.

lekker snel.

bestelling worden snel geleverd website goed lekker duidelijk.

NIET GROEN

slechts 10 stuks afdichtstoppen besteld, kan bijna in een envelop !! Komt in een GIGA doos: hoe is dat mogelijk?? Nog niet wakker ??

Goed werk, snelle levering

Goed werk, snelle levering

Teleurstellend.

Ik had 27-6 een bestelling geplaatst die ik 3-7 geleverd wilde hebben. Toen 3-7 om 1600 nog niets geleverd was de klantenservice gebeld. Doordat er een artikel niet op voorraad was (25m rol tyleen) stond de bestelling op hold. Hier was niet over gecommuniceerd. Uiteindelijk een vervangend artikel ervoor in de plaats gezet en de medewerker van de klantenservice verzekerde mij dat het de volgende dag 4-7 geleverd zou worden. De volgende dag geen track and trace ontvangen, dus maar weer gebeld. Toen kreeg ik te horen dat het pas 5-7 geleverd kon worden, dus weer een dag niets kunnen doen. Die dag, 5-7, kreeg ik om 1430 het bericht dat het om 1330 afgeleverd was, terwijl ik er thuis op zat te wachten. Spullen (€600 aan materiaal) waren in de verkeerde straat bij iemand in de voortuin gegooid en volledig verregend. Transporteur reageerde vrij laconiek toen ik het vertelde. Kortom 2 vrije dagen weggegooid omdat ik niets kon doen en zowel bij wildkamp als oegema transport kon een simpel excuus voor deze belabberde service er niet van af.

Top bedrijf, zeer meewerkend en behulpzaam

Een bestelling geplaatst en niet goed gekeken, de medewerker van Wildkamp was zeer behulpzaam en heeft me uitstekend geholpen om het beoogde resultaat te bereiken

snel

Niet de goedkoopste

vlotte en correcte communicatie en levering

goed op weg geholpen bij de vragen en duidelijke communicatie snelle afhandeling van het order

Alles prima verlopen!

Mailcontact, bezorging en de bestelde artikelen voldoen aan de verwachtingen.

Goede levering en service

Uitstekend en snelle levering

Goede kwaliteit duidelijkheid op de site en snelle

Slecht

Na retour 4 weken geleden nog steeds geen geld terug ontvangen 2 mails weg gedaan,geen reactie!!

Prima service en snelle levering

Vakkundig en snel advies via de mail, met specifieke artikelnummers, zodat alle benodigdheden voor aanleg en aansluiten van een druppelslang systeem besteld konden worden

Prima mensen en onderdelen in Heerde en Terwolde.

Wildkamp is alleen aan de (zeer) dure kant qua prijszetting. Dat is vaak jammer omdat dan toch wordt gekozen voor andere (web)winkels.

Tot nu toe snel fijn en goed geholpen

Prima.

Snelle, correcte levering van bestelde product.

Nooit meer

Waardeloos bedrijf. Gaat veel fout, zowel in de winkel in Veghel als ook een bestelling via de webshop. Denken onvoldoende mee met de klant. Samenwerking hoofdkantoor met filiaal niet optimaal te noemen. Achteraf gezien een andere leverancier moeten kiezen. Nooit meer. En in de branche zeker niet de goedkoopste dus je verwacht ook meer.

Prima levering

Artikelen snel en netjes geleverd dus prima in orde .

Snelle levering van prima kwaliteit

Er werd snel geleverd met materiaal volgens de bestelling en van prima kwaliteit.

Drie vestigingen in de buurt, maar fors duurder dan alternatieven

Wildkamp is lokaal goed vertegenwoordigd. Je kunt dus langs als je ter plekke iets wilt uitzoeken. Desondanks niet alles op voorraad en dus bestellen (via website). Prijzen zijn (aanzienlijk) hoger dan alternatieven, da's een groot nadeel. Beveel ik Wildkamp aan? Om bovenstaande dus niet op voorhand, zou eerst wijzen op andere opties.

wel goed maar prijs is wel is te duur

het afhalen van maat werk, van volle rol is nogal is een probleem: moet je maar even via de webshop bestellen dan is het er morgen. liggen er 2 volle rollen op voorraad (al meer als 2 maand )en die mogen dan niet aan gebroken worden, dat was eerder wel anders. Het jonge grut wat er loopt mag je wel eens een cursus: hoe staat ik een klant te woord, en als ze het niet weten krijgje te horen, moet je maar op de webshop kijken. ALS IK IN DE WINKEL BEN IS DAT MET EEN REDEN! Zoals het er nu uitziet gaan we nog minder met jullie doen,, ondanks dat jullie in het algemeen wel kwaliteit hebben, prijstechnisch loop ik al dat jullie met verschillende producten te duur zijn en daardoor bij anderen het ophaal. Kosten besparen, door van dat onvolwassen populair grut aan te nemen en de betere vakmannen weg te bezuinigen is ook geen reden om extra bij jullie te komen.

Super gegaan

Alles correct geleverd

voorraad op peil en anders de volgende dag op voorraad

Prima webshop

Makkelijke site en snel verzonden.

Perfecte afhandeling

Orders worden zeer snel afgehandeld ook als er handmatige handelingen nodig zijn.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.