Levering? na 3 dagen nog niet binnen.

Helaas laat de levering op zich wachten. Me spoed nodig maar helaas

staat duidelijk op de site

Wat je nodig hebt kan je makkelijk vinden

Snel en goed en een zeer goede prijs

Snel en goed en een zeer goede prijs

goede en snelle levering

makkelijk bestellen levering snel en soepel

Handig om een breed georiënteerde leverancier in de buurt te hebben.

Breed assortiment en praktisch ingestelde medewerkers die met je mee willen denken.

Snel geleverd, precies wat ik zocht

Op veel websites gezocht, hier werd duidelijk omschreven dus keuze was snel gemaakt. Snel geleverd.

Te laat geleverd en op verkeerd adres

Op geselecteerde bezorgdatum nog geen enkel bericht ontvangen. Na contact met Wildkamp via de website werd verteld dat de bestelling een dag later zou zijn, maar geen garantie. Voor verdere details werd ik verwezen naar Oegema (transporteur). Oegema wist me te vertellen nog geen order te hebben ontvangen van Wildkamp. Terug naar Wildkamp dus, daar kreeg ik geen antwoord op mijn vraag, enkel de melding: "Daar ga ik niet over". De chat werd daarna niet meer beantwoord. Afwachten dus.... De nieuwe dag van levering kreeg ik netjes vam Oegema een mail met een tijdslot. Aan het einde van het tijdslot ging de deurbel.... Geen Oegema maar een buurman van 5 huizen verder die een stapel spullen voor zijn deur vond. Afgeleverd zonder verder bericht bij 28 ipv 38! Toch jammer dat er voor >€400,- aan spullen gewoon gedumpt werden. 5 sterren voor de buurman die me ook heeft geholpen met het versjouwen. 1 ster voor Wildkamp omdat de kwaliteit van spullen tot nu toe goed oogt, maar dat is dan ook het enige pluspunt.

Geweldig goede service

De service is goed

Geweldige service

Kundig personeel en een perfecte service

Verzending is bijna goed verlopen

Advies: zet op een levering/ pakbon dat er nog een nazending komt. Ik had 3 stuks besteld, in de 1e levering 1 stuks en geen opm. op de bon dat er nog een nazending volgt. Je moet dan bellen voor navraag. Correct en snel terug gebeld door een jonge dame met het juiste reden. Dit kost ons beide onnodige tijd. Bvd. Voor een oplossing hierin. Gr. Perry

altijd vriendelijk, vlot en denken mee

bestellingen worden vlot verwerkt en uitgeleverd. als iets misgaat staan de medewerkers paraat om het snel op te lossen.

Goede ervaring en netjes op tijd geleverd

Ik had radiateur slangen nodig dus heb ik ze besteld en de volgende dag kon ik ze al ophalen

Prima betrouwbare leverancier .

bestellingen worden snel en compleet geleverd zonder veel poespas .

Helemaal top

Snel, duidelijk, service-minded

Keurig overzichtig ingerichte winkel met vriendelijk meedenkend personeel

Zie hierboven alles in 1 zin omschreven

Goede en gekwalificeerde personeel

Juiste mensen weten precies wat je nodig en zoeken samen met jou naar juiste aansluitingen. Met dank ihb Richard

Prettig zaken doen

x

duidelijk en snel

duidelijke website en snelle en nette bezorging

Goede service ze nemen de tijd voor je als je dat nodig hebt

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Snel en goed.

Ik heb een vijverpomp gekocht. Prima prijs!! Snelle levering.

Bij de rain RS475 zaten al sleutels. Zou top zijn als dat erbij zou staan. Heb er nu zelf nog 4 steigers erbij gekocht wat niet had gehoeven. En zeker als je vergelijkt met andere sites is dit wel een voordeel om bij jullie te bestellen

Alles netjes geleverd en ben gebeld nadat het binnen was

CORRECTE AFHANDELING

++++

Positieve mensen die je graag goed helpen

Prijzen zijn soms nog wat aan de bovenkant van de markt maar worden toch steeds concurerender, samen met de uitstekende logistiek gaat het uitstekend met Wildkamp

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.