Zo als afgesproken

Zo als besproken

goed en snel online besteld

het bestelde product snel kunnen ophalen. door dat het niet helemaal de goede maat was volgende dag lag de gooie er. min punt.de prijs is wel aan de hoge kant. slang 20 mtr meter prijs €21.? ergens anders slang besteld 20 mtr voor €83 voor 20 mtr

Wildkamp prima, maar PostNL...

Wildkamp was de goedkoopste aanbieder voor mijn product. Communicatie en orderverwerking van Wildkamp is prima, niets op aan te merken. Product is bezorgd op de dag zoals tevoren door Wildkamp aangegeven, maar -zoals al vaker- heeft PostNL de levering slecht afgehandeld. Geen communicatie over datum en tijd van levering. Pakket onaangekondigd bezorgd en -omdat ik niet thuis was- gewoon bij de voordeur achtergelaten, vol in het zicht, dus beschikbaar voor elke voorbijganger. Dit lijkt bij PostNL eerder regel dan uitzondering.

Keurig snel geleverd, top service

Zie boven

snelle levering. Afhalen dichtbij

snelle levering. Afhalen dichtbij. Vriendelijke jongeman.

supergoed

snelle levering en keuring geholpen op de vestiging

Kon mijn bestelling lekker snel halen bij Wildkamp!

Kon mijn bestelling lekker snel halen bij Wildkamp!

Goede producten maar wel aan de prijs

Het is gemakkelijk producten uit te zoeken en een lijst samen te stellen. Echter zelfs met korting blijft de prijs van Wildkamp aan de hoge kant.

Waardeloos

Materiaal besteld en tijdens de bevestiging kwamen wij erachter dat er wat verkeerd ging gelijk gebeld en het was al ingepakt. Eigen schuld dikke bult.

Telefonisch advies en levering perfect

Keurig en snel geleverd

Zeer hulpvaardig

Omdat ik on-line iets verkeerd besteld had, kon ik dat in een filiaal in de buurt voor het juiste artikel omruilen.

Duudelijk en snelle levering

Goede service, juiste informatie voorziening, vriendelijk personeel. Snelle levering!

Prima prijs en snelle levering

Hozelock Autoreel besteld. Beste prijs op het web. Supersnel in huis.

Prima bedrijf

Vriendelijk en behulpzaam, zeer ruim assortiment.

Klein foutje gemaakt. twee besteld en een geleverd, maar super snel en goed opgelost.

duidelijk en overzichtelijk bestellen en heldere communicatie

makkelijk via website te betellen en snelle levering

Snelle service en veel op voorraad of snel besteld

Goede klanten service

Levertijd van besteld artikel was 4 weken, maar na een telefoontje werd het kosteloos vanuit 1 van de winkels direct opgestuurd, waar het nog wel op voorraad was!!

goed en netjes advies en hulp gekregen

zeer goed

Gewoon netjes geholpen!

Zoals het hoort!

Produkt niet ontvangen

Begrijp niet waar mijn pridukt blijft

Artikel incompleet

Nadat ik een melding kreeg dat het artikel vertraagd was, kregen we uiteindelijk ook nog eens een incompleet artikel en niet in een doos of plastic verpakt.

waardeloos

hele slechte service in vestiging Rijen. alles behalve tevreden

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.