Goed product.

Snelle levering.

top

Makkelijke website en supersnelle levering

Alles aan de website en bestelling was top.

Na bestellen de prijs verhoogd

Op zaterdag een eindkap besteld. Kreeg geen bevestiging maar stond in mijn account wel als besteld. Maandag gebeld, medewerker zag de bestelling wel open staan. Advies was opnieuw bestellen. Heb ik gedaan maar bleek de prijs in ene 10 duurder te zijn. Toen ik de eindkap kreeg was hij niet hetzelfde als op de foto in de webshop, en de passing was veel te ruim dus onbruikbaar. Heb hem terug gebracht naar wildkamperen zwolle. Ik zal niet snel meer wat bij wildkamperen bestellen.

Snelle levering, topkwaliteit!

Gewoon top!!

Snel en netjes verpakt verstuurd

Goed voor elkaar!

Online bestellen, afhalen = top!

Makkelijk te bestellen. Optie om te laten bezorgen of af te halen. Alles lag netjes klaar op de gekozen dag. Top service!

Gemakkelijke site om te bestellen

Alles netjes geleverd op de afgesproken dag, vriendelijke en hulpvaardige chauffeur.

Vriendelijke klantenservice

Vriendelijke en hulpvaardige mdw bij telefonisch contact met WK klantenservice omtrent, volgens ondergetekende, ontbrekende artikelen bij aflevering van mijn bestelling. Bleek dat ontbrekende artikel dag erna werd geleverd. Was ook zo door WK via mail gecommuniceerd. Mail niet goed gelezen....maar uiteindelijk alles correct en dus volgens afspraak geleverd. OK!!

Snel goed en betaalbaar

Goed snel betaalbaar. Precies zoals een Hollander het hebben wil

Super service van de backoffice (Jorn). Aangezien het product niet meer leverbaar bleek, kon met de backoffice snel worden geschakeld om een vervangend product te leveren.

Besteldt En w dagen later in huis Goede service

Wat een fijne service

Ik had twee kweekbakken besteld helaas kwam er maar één binnen, na een telefoontje is het snel opgelost wat een goede service daar wordt je toch blij van.

Niet geleverd

Niet geleverd

netjes en keurig op tijd

Mijn bestelling was iets vertraagd. Ik kreeg keurig een bericht dat mijn pakket de volgende dag zou arriveren.

Goede producten maar slechte leveringen

Bijna iedere order niet compleet of fout geleverd Kost veel tijd en energie om deze weer recht te zetten

In de winkel mag de service wel iets beter

Duidelijke omschrijving artikel en snelle levering

Gewoon goed

Prima, doen wat ze zeggen te doen.

wel snel geleverd maar 1 onderdeel vergeten

Geen communicatie van uw kant over het missen van 1 onderdeel (handzwengelpomp) deze was al wel betaald (i-deal).

hulpvaardig

probleem per telefoon gesteld, een link ontvangen met de oplossing en het product nummer.

Goede overzichtelijke website, snelle service.

Prima producten en snelle levering

Prima in orde. Snelle levering

Deskundige klantenservice

Top service, kennis van zaken

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.