Ze hebben eigenlijk alles

Ze hebben eigenlijk alles voor leidingwerk. En: ze geven ook nog advies !

Gemakkelijk en snel

Goede webshop.Gemakkelijk te bestellen en de snelle levering

Goede en prettige ervaring

Goed geholpen. Vriendelijk snel en adequaat

Goed geholpen. Vriendelijk snel en adequaat

Zeer goede service op locatie ( Geleen)

Via internet bestelling gedaan. Helaas was apparatuur defect en heb ik gebeld met hoofdvestiging. Hier kreeg van meneer antwoord waar ik niks mee kon en ben toen naar vestiging in Geleen gegaan. In Geleen ben ik zeer goed geholpen en hier geef ik cijfer 10 voor score.

Artikel oke verzending niet oke

Het artikel had gewoon in een bubbel envelope A5 gekunt. Artikel van een aansteker grote zat nu in een soort schoenendoos maat 43. Absurd om zo een artikel te versturen

Top Team In vestiging ECHT!

Altijd vriendelijk, Snelle hulp, Meedenken en oplossing gericht! Top team in Filiale ECHT.

Top bedrijf!!

Super service en mooi assortiment producten.

Top service en kwaliteit

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk personeel en verstand van zaken

Volgens afspraak.

Bestelling stond klaar volgens afspraak.

Hele vriendelijke medewerkers

Wij kopen hier alleen regeneratie zout voor de waterontharder. Medewerkster zetten de zak van 25 kg altijd in de kofferbak. Dat wordt echt gewaardeerd. Bestellen kan online en betalen in de winkel.

zeer tevreden met snelheid en service

Goede prijs en betrouwbaar. Zeer snelle levering, wordt zelfde dag nog verstuurd. Dag erna ontvangen, goede service

Goed met een kanttekening

Makkelijke online bestelling. Maar verpakking van 5 sproeiertjes die in een luciferdoosje passen versturen in een doos die ca. 20 x 30 x 8 cm is is onder geen enkele voorwaarde te verdedigen. Ondanks een e-mail van jullie vestiging in Beringe.

Prettig zaken te doen met Wildkamp

Zolas hier boven

Prima bedrijf dat ook producten op pallets netjes op tijd en volgens afspraak levert. Chauffeur van Oegema heeft netjes van tevoren gebeld zodat we niet hoefden te wachten bij ons nieuwbouw huis.

Goede prijs een service

Prettige winkel, levering was 1 dag vertraagd maar werd keurig op de hoogte gehouden

Makkelijk, dichtbij doordat er meerdere locaties zijn.

In het begin was de Wildkamp voor mij niet interessant i.v.m. de hoge bruto prijzen t.a.v. andere groothandelaren. Maar nu de korting aangepast is, komt dit in de buurt van de prijzen i.v.m. andere groothandelaren. De voordelen van de Wildkamp die ik ervaar zijn: - Bestelling worden thuis gebracht - Bestellingen kun je de volgende dag afhalen in vestiging naar keuze - App werkt makkelijk voor onderweg, maar ook in de winkel - Er zijn meerdere vestigingen bij mij in de buurt, waardoor het interessant wordt. Advies: Pakbonnen meesturen bij leveringen (desnoods digitaal)

Zeer flexibel en behulpzaam

Mijn bestelling had een levertijd. Na overleg met het magazijn kon de bestelling simpel gewijzigd worden door componenten die wel in voorraad waren. Geen extra kosten en levering was de dag erna af te halen op de vestiging Deventer. Geen inloggen, codes, identiteitsbewijzen, gewoon op vertrouwen. Geweldig wildkamp. Ik ben jullie fan en klant.

Snelle levering, maar....

Het onderdeel, dat ik besteld had, was binnen een werkdag in huis. Eén puntje van kritiek wil ik nog wel geven. Het artikel was 9,5 cm bij 3 cm. De doos was ongeveer 40 x 30 x 10. Er werd dus vooral lucht geleverd. En die heb ik hier zelf genoeg. Graag aandacht voor duurzamere verpakking.

Zowel online als in de winkel prima service en snelheid

Goede lage prijs

Alle artikelen waren iets voordeliger dan andere aanbieders.

altijd de juiste service

Ook na moeilijke vragen komen er mooie oplossingen

top website, top voorlichting

direct goed voorlichting en mooie duidelijke website

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.