In de winkel beter dan online.

Wel gevraagd om mij even te bellen wat niet is nagekomen. Dan had Wildkamp ook de benodigde materialen voor het bevestigen mee kunnen leveren. Nu moest ik daar apart voor naar Hubo

Geadresseerde persoon ontbreekt

Indanks herhaalde verzoeken ontbreekt de geadresseerde persoon op de zending van Wildkamp. Vrijwel elke week gaat er wel een mail naar iedereen in ons bedrijf dat er een pakketje van Wildkamp is ontvangen zonder geadresseerde

Correct en juiste levering op tijd

Het is makkelijk bestellen. Daarnaast worden de bestellingen juist en op tijd geleverd.

Zoals gewoonlijk zonder problemen

Gewoon online bestellen en leveren op de gewenste dag en tijd

Super klantvriendelijk

Wilde een produkt die niet in de webshop stond. Via de mail kreeg ik het advies een gelijksoortig produkt te bestellen en hun dan te informeren. Ze hebben toen het gewilde produkt opgestuurd. Super.

Op tijd geleverd

goed geregeld

netjes optijd

Netjes geleverd

Eenvoudig te zoeken

Ondeskundige medewerker

Medewerker wist niet waar ik het over had (aanzuigslang voor hydrofoorpomp met koppeling en voetklep). Na ruilen van een verkeerd bestelde slang bedrag teruggestort , ex btw. Terwijl incl. Btw betasld was.

Makkelijke en snelle levering

Makkelijke en snelle levering

Goed en op tijd

De zending kwam zoals afgesproken

Tevreden

materiaal op voorraad en vlot geleverd.

materiaal op voorraad en vlot geleverd.

Supersnel geleverd, netjes bericht over welke onderdelen er iets later geleverd worden , TOP

Super geleverd, en snel

Zeer prettige service echter aan de dure kant

Handige website, goede service. Echter zijn de prijzen van Wildkamp aan de hoge kant in vergelijking met andere leveranciers

Duidelijke communicatie

Uitgebreid assortiment

Top winkel

Materiaal wat geleverd wordt is super En het is snel in huis

Veel op voorraad en altijd schappelijke prijzen

Eigenlijk grijp ik nooit mis bij Wildkamp. fijne winkel zowel fysiek als via de online shop.

Snel, accuraat

bestelling ter plekke bij afhalen naar wens aangepast

kundig personeel

altijd vriendelijk en behulpzaam

gewoon goed

Besteld en op de juiste dag afgeleverd

Goede service alles goed geregeld

Prima winkelketen

Goed geholpen

Duidelijke site Wordt netjes geholpen

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.