Super goed

Snel en correct

goed advies

super

Eerts was de zending niet compleet. Maar js naar tevreenheid opgelost. top! bedankt voor de snelle servische.

Millieu belastende leveringen

Product goed wijze van leveren drama

makkelijke web-shop en prima service.

Ideaal zo'n leverancier. Via een web-shop kunnen bestellen maar ook de mogelijkheid hebben om iets af te halen.

Deskundig praktisch advies telefonisch en in de winkel

Prima in orde.

alles klopt

alles klopt

Alleen zoek opdrachten webshop zou ik vergroten producten hebben vaak meerder nananen

Zou nog +/- 20 euro krediet krijgen op 4-3 spullen opgehaald en order gewijzigd een goedkopere belichter ivm niet voorradige andere ???

prima,correct en snel

snelle levering,goede informatie

Top service en klant vriendelijk

Top service en klant vriendelijk

Snelle levering, prima assortiment

Altijd groot assortiment goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Geen beste ervaring

Er wordt te veel verzend kosten gerekend en ga geen zo geen bestelling meer doen bij jullie

Service, kwaliteit prima op orde, prijs niet altijd marktconform

Altijd tevreden omtrent gevraagde info en goederen, maar op verschillende onderdelen lang niet altijd markt conform en dwingt de gang af naar een andere leverancier.

goed bedrijf

goede ervaring leveringen en medewerkers

Very Good Store

Quick and efficient

Goede service en bediening, wel prijzig

altijd eerlijk en nuchter advies. Medewerkers denken met je mee en proberen je niet onnodig op kosten te jagen. Helaas zijn mijn inkoop voorwaardes niet erg aantrekkelijk waardoor ik voor duurdere artikelen vaak naar concurrenten uitwijk.

Prima, mooie catalogus van producten, maar levering (track&trace) lang onduidelijk.

Uiteraard - zou ik bijna zeggen - kon ik het product met de afmetingen die ik zocht alleen in de Wildkamp catalogus vinden. Wat dat betreft fijn dat Wildkamp er is. Het was wel lang onduidelijk wanneer het product afgeleverd zou worden. Uiteindelijk al de volgende dag, maar dat wist ik pas rond het middaguur (PostNL). Overigens is de specificatie bij product 536405 niet correct: geschikt voor deurdikte vanaf 25mm is onjuist.

Op vestiging Aalten prima, communicatie met hoofdvestiging wordt moeilijker.

Algemeen meedenkend Backup met technische zaken wordt snel op gepakt.

Prima site en prima service

uitstekend

Je word uitstekend geinformeerd over de bestelling.

We worden altijd netjes geholpen

Prima alleen als het verstuurd wordt met postbezorger is er vaak iets

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.