Goede service, goede producten

Super geregeld allemaal

Zowel via de site als via telefonisch contact verloopt alles heel snel netjes en accuraat!

Gewoon goed

Niets op aan te merken

Goede service!!

Op de website zijn producten makkelijk te vinden en te zoeken. Dat jezelf je afhaalmoment in de winkel kan uitkiezen is echt super handig. Verder is het personeel erg vriendelijk en helpt je met vragen. Kortom een goede service!!

Goed, maar duur.

Wildkamp is heel veel duurder dan anderen en daarom koop ik er alleen wwat ik elders moeilijker of minder snel kan verkrijgen.

prima personeel, onvoldoende voor logistiek

Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam Logistiek krijgt onvoldoende voor de 2 bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan. 1 x verkeerde artikel geleverd en 1 x artikel niet aangekomen bij vestiging Enkhuizen op afgesproken datum

goede ervaring , snelle levering , goede producten .

Levering in orde en op tijd.

Ik heb gekregen wat ik wilde, op tijd. Geen kritiek, was een beetje verbaasd dat er bij het artikel geen elektriciteitsdraden bij zaten. Ik gebruik nu de draden van het kapotte model.

Gewoon super!!

Artikelen via internet makkelijk te bestellen. Super snelle levering. Perfekt verpakt. EN in de winkel hartstikke vriendelijke mensen, die meedenken en bij problemen voor een goede oplossing kunnen zorgen.

Stipt duidelijk en goed advies

Is een prettige relatie om mee samen te werken.

Goede duidelijke webwinkell

Zie boven

Slechte levering

Het bestelde product is prima alleen de levering via post nl was waardeloos

Klantvriendelijke ondersteuning en correct advies

Kwam met probleem over beluchting rioolleiding. Nadat ik uitgelegd had wat mijn probleem was, hebben ze mij van goed advies gediend en de geschikte materialen aangewezen en de niet voorradige materialen nagestuurd. Zeer tevreden over de mensen in Colmschate.

Ruim assortiment, snelle levertijden.

Ruim assortiment, snelle levertijden. Vriendelijk en servicegericht personeel. Denken mee en zoeken naar oplossing.

Goede correcte levering !

Oké

Binnen twee dagen geleverd waar ikbij Saman al 6 weken op wacht.

Leiding isolatie besteld en afgehaald in filiaal. Alles prima en vlot gegaan. Prijzen zijn wel stevig. Dat kan beter.

Prima bedrijf met groot assortiment

Prima bedrijf

Super service.

Heb online iets speciaals besteld..Krijg netjes een bevestiging, een factuur en later toen het onderdeel binnen was een berichtje dat ik het kon ophalen Prima toch..

bestelling was op tijd geleverd en goed te volgen.

Prima en snel

Zwaar teleurgesteld

Op vrijdagmiddag 17-2 een accuboor-schroefmachine besteld. Op de website stond vermeld dat het pakket pas op maandag verzonden zou worden maar omdat het een mooie aanbieding betrof was dat niet zo’n probleem. Direct na de bestelling factuur, bevestiging en pakbon ontvangen. Dat ging dus goed. Maar op maandag werd er niets verzonden, en ook op dinsdag niet. Woensdag maar eens gebeld met de vestiging die het apparaat zou verzenden. Die vestiging had vanwege carnaval niet op volle kracht gedraaid maar ze zouden die dag alsnog gaan verzenden. Helaas, er gebeurd niets. Op vrijdag 24-2 weer gebeld maar nu werd ik doorgeschakeld naar een hoofdkantoor. Van daaruit is er 2x contact geweest en mij toegezegd dat het pakket diezelfde dag echt op transport zou gaan. Excuses en een kortingscode werden aangeboden maar uiteindelijk is er nog niks verzonden. Inmiddels is het maandag 27-2 en nog steeds geeft DHL aan dat zij nog geen pakket hebben ontvangen. Blijkbaar heeft Wildkamp de webshop niet goed op orde en kunnen ze niet waarmaken wat ze beloven. Helaas….

Goed en erg goed advies

ik voel me als particulier gewoon opgelicht met de prijzen voor 125mm pvc buis

ik voel me als particulier gewoon opgelicht met de prijzen voor o.a. 125mm pvc buis. Ik heb het vandaag gekocht en had mijn telefoon niet bij me om de prijs te controleren. Op de vraag Hornbach zal vast iets goedkoper zijn maar voor een acceptabel verschil is het ook wel handig de materialen in de buurt te halen. En dit werd bevestigd. HET PRIJSVERSCHIL Hornbach 4m 125mm pvc dikwandig, 24,95 pst / 6,24 euro/m1 Wildkamp 5m 125mm pvc 93,49 pst / 18,70 euro/m1. Dat kan dus echt niet of moet eerlijk verteld worden als dit nog specifiek gevraagd wordt. Voor deze prijzen gewoon niet aan particulieren leveren of aangeven dat je 3x duurder bent dan de bouwmaterialenhandel. En niet alleen Hornbach is dermate veel goedkoper. Ik koop nooit meer bij Wildkamp. grt, Bas

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.