Snelle levering goede kwaliteit

Prima groothandel waar ik meestal snel weer tevreden vertrek.

Ideaal dat er veel locaties zijn waar ik terecht kan. Vandaag bestellen en morgen ophalen. Top service. Hele mooie nieuwe winkel in Dronten. Ik kom terug.

Prima webwinkel en snel geleverd.

Perfect alles in overleg nooit teveel gevraagd

Ik kom alleen in apeldoorn terwolde en Zutphen

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen

netheid

vriendelijkheid behulpzaam

Heel goede service

zeer goed

netjes geholpen en geinformeerd

wanneer ik ook kom, personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam ! meestal is alles ook te vinden of word er een oplossing gezocht. aanrader dus

Verrassend breed assortiment

Dit is wel even een ander assortiment dan in een bouwmarkt. Ben een camper aan het bouwen en kon alles wat ik nodig had voor aan- en afvoer van water op één plek vinden.

account reactiveren

In het verleden is er iets mis gegaan met een betaling. Ons account is gereactiveerd en we kunnen nu weer gebruik maken van rekening betalingen waardoor we makkelijker kunnen bestellen.

Snel & netjes

Snel & netjes

Gekregen wat ik graag wilde.

Need I say more?!?!

Snel en vakkundig geleverd

Snel geleverd door een vakkundige transporteur

Vlotte snelle levering

Alles volgens afspraak

Het cijfer zegt genoeg

Snelle service en vriendelijk personeel. Helpen waar ze kunnen. Je grijpt bijna nooit mis in de winkel en anders heb je het de volgende ochtend al in de bus.

Super bedrijf

Heel tevreden met de service van de Wildkamp, ik ga meestal naar de vestiging in Zwolle omdat ik daar heel tevreden ben over de behulpzaamheid, het meedenken en adviezen.

alles klopt!

geen opmerkingen, alles was perfect geregeld!

Snelle levering, grote voorraad

Het meeste wordt de volgende dag geleverd wat erg prettig is.

Alweer goed geholpen

Precies kunnen vinden wat nodig was en snel in huis om verder te kunnen met de klus

Prima service en produkten.

Veel onderdelen op voorraad en/of zeer snel op voorraad. Ook voor technische vragen kun je hier goed terecht.

ervaren en service gerichte medewerkers

mijn vragen worden altijd correct beantwoord en er wordt actief gezocht naar mogelijkheden en oplossingen

Prima en snel in huis

Goede en vlotte bediening

Vriendelijke en Goede service

Vriendelijke en Goede service

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.