Gebrekkige communicatie over niet leverbaar product

Ik had een specifiek product besteld welke (na 5 keer zelf bellen) blijkbaar niet leverbaar was vanuit de leverancier. Hierdoor ontving ik een vervangend product, welke niet aan de eisen voldoet voor mijn toepassing. De slechte beoordeling geef ik vooral aan de gebrekkige communicatie hierover. Ik moest hier een maand na datum van bestelling zelf achter komen na 5 keer de klantenservice gebeld te hebben. Als hier vanaf de eerste zending al duidelijk over gecommuniceerd werd had ik hierin mee kunnen bewegen.

Prima product en levering

Perskoppelingen Bonfix

Aangeboden product incorrect

Een specifiek product besteld welke nabesteld moest worden werd incorrect geleverd. Na meerdere keren bellen bleek dat het niet leverbaar was vanuit de leverancier en ik een alternatief product (welke niet aan de kwaliteitseisen voldoet voor het doel waar ik het voor nodig heb) geleverd kreeg. Ondanks dat Wildkamp hier zelf weinig invloed op heeft, lagen de gebreken bij het gebrek aan communicatie hier over. Na 5 keer zelf bellen en een maand later werd dit pas duidelijk. Als de communicatie hier direct duidelijk over was vanuit Wildkamp bij de eerste zending had ik hierin mee kunnen bewegen.

Mooi bedrijf met verstand van zaken

Goed geholpen met een goed produkt

Het mes wat mijn vriendin wilde konden we alleen bij Wildkamp vinden

uitermate positief

Ik kan altijd komen met een probleem die we samen kunnen oplossen met de uitgebreide producten die ze aanbieden.

Goed geholpen met een goed product

Mijn vriendin wilde een lang mes om onkruid af te slaan. Wildkamp was het enige adres waar we er zo een konden vinden .

Snelle en correcte levering

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.