Ralph van Dijk is een topper!

Wij zijn zeer netjes en vlot geholpen door Wildkamp (Ralph van Dijk) ook toen we met een aantal producten qua prijs niet uitkwamen heeft hij zich ingezet om toch een goede prijs te maken. De bezorging via externe transporteur is voor verbetering vatbaar.

Solide leverancier

Goede ervaringen, prima leverancier

Levering komt overeen met de gegevens van de besteilling

Ik ben goed en snel geholpen

Wat een topmensen

Voor advies van een rookkanaal naar de vestiging gegaan, werd keurig uitgelegd wat precies nodig was, vlot een offerte op de email en een vlotte levering van de materialen, en het paste uiteindelijk alle maal goed op elkaar :-)

Wat een topmensen

Scherpe prijzen, lange levertijd.

Scherpe prijzen, lange levertijd en dan heb ik het nog niet over de wanprestatie van PostNL. 3 x aankondigen dat ze langs komen, je blijft vervolgens thuis en vervolgens wordt het aflevermoment weer verschoven. En dat heeft niets met drukte te maken maar alles met je eigen proces niet onder controle hebben. Hoe moeilijk kan het zijn...

Hoge prijzen, levertijd niet nakomen en slechte kwaliteit

De afgesproken afhaaldag werd niet nagekomen zodat ik voor niets naar het filiaal ben gereden. Vervolgens bleek de bestelde 1 meter koperbuis te zijn afgehakt c.q. afgebroken door iemand zonder talent. En later bleek dat elders de prijzen nogal wat voordeliger zijn. Conclusie: 1x keer maar niet weer..

Hoge prijzen, levertijd niet nakomen en slechte kwaliteit

Eenvoudig

Online bestelling was vlot geleverd bij de lokale vestiging.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.