Vlot geleverd en goede communicatie betreffende uitgestelde levering

Bestelling op de juiste dag geleverd en het deel van de bestelling dat niet geleverd kon worden werd snel terug betaald.

zakelijke bedrijfsvoering, specifiek assortiment

Snelle logistieke keten, assortiment dat je niet bij andere verdelers kan vinden. Af en toe toch kleine foutjes in de verzending: bij 20 dakgoothaken, was er 1 stuk van een ander model bij ( dus 1 tekort ) . Stock in een winkel die je kan zien op internetpagina is geen garantie dat die artikels ook effectief voldoende in het rek van de winkel liggen.

prima kwaliteit en snelle levering

prima kwaliteit en snelle levering met zo nodig gemakkelijk persoonlijk contact en advies.

goede prijzen, snel, betrouwbaar

top

Meedenkend en zonodig advies op maat

Prima communicatie

Duidelijke informatie tijdens de bestelling en levering. Daarnaast ook nog vragen gesteld en welle prima zijn beantwoord.

Producten werden snel verstuurd en zaten goed verpakt.

uitstekend bedrijf

Onderdelen gekocht voor een tuinsproeisysteem van plm 30 jaar oud. Alle delen waren nog beschikbaar. Ook kregen wij deskundige hulp bij aankoop van een pomp.

Groot assortiment en mooie prijzen

Snelle levering na online bestellen en in de winkel vakkundige medewerkers die de tijd voor je nemen. Krijg in de winkel altijd het gevoel van 'kind in de speelgoedwinkel ' want ik ga altijd met wat extra's de deur uit ' voor de voorraad of de heb'.

Uitstekende service!

Door Wildkamp Echt van A tot Z geholpen met het aanschaffen van mijn vloerverwarming. Zelfs oplossingen voor de problemen die ik zelf nog niet eens had ontdekt!

Beste leverancier

Netjes op tijd. Aardig personeel, goed kwaliteit, en goed prijs

keurig geholpen

Altijd keurig geholpen, goed geadviseerd en goed meegedacht.

Snelle en correcte levering

Aan te bevelen

top

goede mensen aan het werk die veel verstand van zaken hebben

Tevreden

Snelle levering. Niet alles ging goed maar werd prima en snel opgelost.

goed en een tevreden klant

prima service

pomp werkt prima

je wordt geholpen door mensen met kennis van zaken

De mensen helpen je erg goed en adviseren de beste oplossing die niet altijd de duurste hoeft te zijn.

Uitstekende service en kennis bij de medewerkers.

Bij de aanleg van riolering en waterleiding op ons recreatiebedrijf de snelle levering, service en kennis ervaren.

afspraak is afspraak

zeer prettig en commercieel aantrekkelijk

Goede en deskundige hulp

Vlotte bediening en hulp in de winkel in Rijen Ook bestellen via de site ging vlot en gemakkelijk.

Deskundigheid en overzichtelijke voorraad op 1 plek!

Hier onderscheid zich de vakman van de reguliere bouwmarkten. Als ik nu met een vraag kom is er iemand die kan meedenken en een oplossing of alternatief kan bieden. En dan ook het alternatief nog op voorrad heeft.

Topproduct, goede levering

Heel blij met mijn bollenplanter. Binnen een uur 200 krokussen in mijn gazon geplant.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.