Assortiment - prima, service - prima. Facturatie is nog wel een dingetje.

Assortiment - prima, service - prima. Facturatie is nog wel een dingetje: Ik had twee bestellingen geplaatst via Internet. Eerst eentje, en vervolgens een tweede. Opties die ik had gekozen: afhalen in het filiaal, betalen ter plaatse. Eerste bestelling opgehaald, betaald, geen enkel probleem. De eerste onderdelen bleken niet te passen. Een tweede bestelling geplaatst. Zelfde opties. De eerste onderdelen weer meegenomen naar het filiaal. De eerste bestelling was iets duurder dan de tweede. Geen probleem: ik kreeg keurig het verschil terug aan de kassa. Maar toen begon het: eerst, na een week of twee, een e-mail dat ik de tweede factuur niet had betaald. Geantwoord via e-mail en alles uitgelegd. Voor de zekerheid nog even achteraan gebeld naar debiteurenafdeling. Kwam goed. Toen kwam de aanmaning.... Weer een e-mail aan gewaagd. Inmiddels is het stil... In deze tijden van overautomatisering is het begrijpelijk dat je als klant in een mallemolen tussen computers en boekhouders terecht komt, maar toch: een ongegronde aanmaning krijgen vinden consumenten niet leuk. Dat is een ICT'er wellicht niet uit te leggen. Een boekhouder misschien ook niet. De verkoopafdeling zou daar beter rekening mee moeten houden. Het kost namelijk klanten.

Super service

Enorm goed geholpen en er wordt gedacht in oplossingen!

adequate organisatie

Vriendelijk, ook bij kleine bestellingen

Goed maar duur.

Van anders wat.

Op dit moment 13-10 nog geen product ontvangen

Na mijn bestelling van 07-08 heb ik momenteel het gevraagde product nog niet ontvangen. Op de website was de verwachting dat het product binnen 1-2 dagen verstuurd zou worden, dit was voor mij de reden om bij Wildkamp te bestellen (ondanks dat ik de verzendkosten a 5,75 euro moet betalen). Na één week niks te ontvangen en geen statusupdate van de levertermijn te ontvangen heb ik de klantenservice gebeld. Uit dit gesprek bleek dat Wildkamp niet aan de levertermijn zou kunnen voldoen maar konden niet zeggen waarom. Daaropvolgend zou het product binnen enkele weken geleverd worden maar dit is wederom niet gebeurt en heeft Wildkamp geen statusupdate gegeven van uitstel van levering. Wederom contact gezocht met de klantenservice en hieruit blijkt dat het product mogelijk vanaf eind oktober geleverd kan worden door problemen bij de leverancier. Tussentijds ontvang ik de vraag om een beoordeling te doen van de service dat nog niet aan mij geleverd is. Op dit moment ervaar ik de informatie van de website als onbetrouwbaar, is Wildkamp niet proactief in haar communicatie om je als klant te informeren over een eventuele uitstel van levering, worden de verwachtingen niet goed gemanaged. Op dit moment zal ik, na dit product, niet nog een product via Wildkamp bestellen en de service ook niet aanbevelen in mijn netwerk. Hopelijk ontvang ik ondanks mijn review en ervaring nog mijn product.

prima producten . Prettige werknemers

Uiteindelijk alles goed gekomen . 24 mails over 1 product verwarrend en leid tot verwarring en miscommunicatie. Daardoor enkele malen voor niets naar winkel gereden . Goede service want uiteindelijk opgestuurd.

Goed geholpen

Service in vestiging Echt zeer slecht, maar in Beringen zeer goed en behulpzaam.

Prettige ervaring snelle en correcte levering.

Zeer goede service. Vriendelijk personeel

prima bedrijf

snelle en accurate levering

De naam van de geadresseerde persoon ontbreekt op de pakketjes

Wildkamp zet helaas vrijwel nooit de naam van degene voor wie het pakketje is bestemd op het pakket. Dat leidt in ons bedrijf (>300 mdw) tot veel onnodig zoekwerk.

Goed en snel geleverd

Bestelde onderdelen zijn snel geleverd

Veel keuze en de mensen denken met je mee ,dus dat vindt ik klantvriendelijk.

Prima service & levering

Prima voorlichting en daarna snelle levering.

Prima bedrijf

Ik kom niet zo vaak meer in verband met mijn pensioen. Maar als ik kom en ik heb advies nodig dan krijg ik het ook om mijn klus(je) af te ronden.

Zeer slecht

De leverdatum werd niet gehaald en toen na een maand maar eens achteraan gebeld! Ik hoorde er niets meer van...slechte service

Oplossingsgericht

Het geleverde product was helaas niet geheel naar wens m.b.t. de afwerking. Een mailtje naar Wildkamp en op goed vertrouwen was er een nieuw artikel onderweg.

Snelle levering top service!!!

Goede communicatie en snelle service.

Mijn ervaring is goed Wildkamp

Mijn ervaring is goed met de service die Wildkamp levert.

Netjes opgelost

Credit nota netjes teruggestort

ze hebben bijna alles

goede kwaliteit

Prima service en snelle levering. Geen moeilijk gedoe.

Prima. Wel wat verwarring over tijdstip levering, maar verder alles prima!

Gemakkelijk

Ff besteld en later opgehaald uit Hardenberg.

Niet zo best.

Ze zeiden dat mijn bestelling nog enige tijd zou kunnen duren eer hij bij mij was. Maar kreeg in die zelfde middag een mail met mijn track en trace nr toegestuurd. Eerst gaat het nog wel even duren en dan prompt na een uur is hij al onderweg, hoe het kon weten ze mij niet te vertellen. Beetje heel raar toch.

Betrouwbare leverancier

Zakelijk kom ik hier af en toe. Wat er niet is, kan meestal de andere morgen om 07.00 uur afgehaald worden.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.